6120M ja 6R -sarja

Tartu kampanjaan ja saat 6120M tai 6R -sarjan kampanjakoneille John Deere PowerGard jatkoturvan 1+2 vuotta veloituksetta*.

John Deere PowerGard -palvelusopimus takaa käyttöturvan ja minimoi koneen huolto- ja korjauskustannukset. *Jatkoturva edellyttää aina aktiivista huoltosopimusta. Huoltosopimus tarjouksessa 6120M ja 6155R -malleille nyt 2€/h.

Lisäksi ExpertCheck veloituksetta huoltojen yhteydessä.

JDFinancial rahoituskoroko alkaen 3kk euribor+0,49 % ja mahdollisuus käyttää 12kk lyhennysvapaa.

Kampanjassa mukana JD 6120M, JD 6130R, JD 6155R ja JD 6250R.

Ota yhteyttä ja sovi koeajo alueen konemyyjäsi kanssa heti!

JOHN DEERE 6M KARJATILOJEN nro 1

Tartu tilaisuuteen ja tila JOHN DEERE 6120M traktori nyt!

Tämän mallin lyhyt akseliväli (2 400 mm) ja kompakti rakenne tekevät sen ihanteellisiksi etukuormaintyöhön ahtaimmissakin paikoissa. Ja luokkansa paras 4,7 tonnin hyötykuorma jaksaa hoidella raskaat työkoneet.

Etukuormaimen kiinnitysrungot ja etukuormain kytkettyinäkin lyhytrunkoisten 6M-traktorien kääntösäde pysyy yllättävän pienenä, säde on vain 4,35 metriä. Täydellinen etukuormaintyöhön ahtaimmissakin tiloissa.

6M:n työtila keskittyy intuitiiviseen ja suoraviivaiseen traktorin käyttöön. Ergonomian periaatteiden parhaiden käytäntöjen ohjaamana 6M:n oikean puolen konsolin ja uuden kompaktin CommandARMin suunnittelu nivoutuu täydellisesti uuteen A-pilarissa – olevaan kulmapilarinäyttöön: se on sujuvasti tuottava käyttäjäkokemus, jota ympäröivät laajan, esteettömän näkymän antavat suuret ikkunat.

Kampanjan voimassaoloaika
1.05-30.06.2022

JOHN DEERE 6R -sarjaa. Tee enemmän, tee paremmin ja tee tehokkaammin!

6R-sarjan traktorissa voit käyttää teknologiaa, joka yhdistää saumattomasti koneet ja ihmiset, lisää ennen näkemätöntä tarkkuutta ja tehokkuutta ja tarjoaa todellisen edun luovia tietoja.

Helposti ja nopeasti asennettavissa etukuormaimissa on paljon älykkäitä ominaisuuksia – tehosta toimintaasi hyödyntämällä asentoautomatiikkaa ja paranna tarkkuutta lisävarustelemalla kuormaimesi sähköisellä punnitustoiminnalla ja ehkäise materiaalihävikit.

Pysy tarkkana ja keskity rentoutuneena: Etuakselin TLS™ Plus -jousitus ja ohjaamon HCS Plus -jousitus toimivat yhdessä tarjoten parhaan mahdollisen ajomukavuuden ja -kokemuksen pellolla ja tiellä.

Lue Koneviesti Nro 4 artikkeli "Kolme mallin vertailu" tästä

Testissä olivat mukana John Deere 6155R Autopwr, 6155R DirectDrive ja 6155M.

Kampanjan voimassaoloaika
1.05-30.06.2022