Ruiskutuskausi

Erilaisten suutinten täydellisellä toimintakunnolla varmistat, että ruiskutettava tuote päätyy juuri sinne, minne se on tarkoitettu. Tänä päivänä jokainen ruiskutettu metri ratkaisee ja vaikuttaa kokonaisuuden onnistumiseen. Oikeilla suutinvalinnoilla ja menetelmillä voit saavuttaa tarkimman mahdollisen lopputuleman. Tuotteiden toimintakunto, tarkka ajoitus, olosuhteet ja oikeat pitoisuudet ovat ruiskutuksen onnistumisen osalta avainasemassa, sillä suurin osa ruiskutuskustannuksista muodostuu kemikaalien hankinnasta, eikä niitä kannata heittää hukkaan!

https://www.deere.fi/fi/varaosat-ja-huolto/varaosat/ala-ota-riskia/suuttimet/

KRAMP Suuttimet

Toimimme jälleenmyyjänä kaikille KRAMP tuotteille, merkistä riippumatta! - Katso laaja valikoima erilaisia suuttimia osoitteesta: https://www.kramp.com/shop-fi/fi/search/suutin

Ruiskut

R41 Itsekulkevissa ruiskuissa yhdistyy ylivoimainen käytettävyys, viimeaikaisin teknologia, lyömätön tarkkuus ja tehokkuus!

Rajattomat mahdollisuudet

R41-sarja 40i- ja 50i-kasvinsuojeluruiskut on rakennettu tehokkaiksi. TerrainControl Pro™ tai TerrainCommand Pro™ pitää puomit vakaina suurillakin nopeuksilla. Käyttäjämukavuus varmistetaan pyörien erillisjousituksella, Cat IV -ohjaamolla, uudella monitoimivivulla ja CommandARM:illa. Ensiluokkainen ja tasainen ruiskutuslaatu, sekä kattavuus on saatavillasi koko kauden ajan, kun käytössä ovat ExactApply™ ja PowrSpray™.

Lue lisää: https://www.deere.fi/fi/ruiskulaitteet/r41-sarja/

Kysy lisätietoa huolto- ja varaosamyyjiltämme.

Tiedä mitä ruiskutat!

Witraktorilta saat laadukkaat ja luotettavat tuotteet mm. viljojen, öljykasvien ja herneen kasvinsuojeluun. Valikoimastamme löydät ratkaisut rikkakasvien, tuhohyönteisten ja kasvitautien torjuntaan sekä kasvunsäätöön. Tuotteet on ostettu suoraan alan merkittävimmiltä valmistajilta, varastoidaan Vantaan keskusvarastollamme ja toimitetaan asiakkaille pääosin toimitusmyyntinä.

Lue lisää