Uutiset

Lue alta ajankohtaisimmat tiedotteet ja uutiset.

Witraktor ja Hirsala Golf solmivat vuosien yhteistyön

Witraktor ja Hirsala Golf ovat sopineet useamman vuoden kestävästä yhteistyöstä. Yhteistyössä Hirsala Golf saa merkittävät tuotteet ja palvelut käyttöönsä Witraktorin ja Wihuri Oy Teknisen Kaupan valikoimasta ja samalla Hirsala Golf uudistaa konekantaansa John Deere ja Redexim -golfkoneisiin. Witraktor ja John Deere saa merkittävän brändinäkyvyyden ja kumppanin, jolla on samanlaiset arvot kuin Witraktorilla.

Lue lisää >

Haemme John Deere -kuluttajatuotteiden jälleenmyyjiä

Kehitämme Suomen John Deere -kuluttajatuotteiden jälleenmyyjäverkostoa!

Haluaisiko pienkonekauppaan erikoistunut yrityksesi olla John Deere -kuluttajatuotteiden jälleenmyyjä? John Deere -kuluttajatuotteet ovat premium tuotteita erittäin laadukkailla ja laajalla mallistolla.

Lue lisää >

Täysin uusi John Deere 6R -sarja

Vuonna 2011 lanseeratut John Deere 6R -sarjan traktorit ovat siitä lähtien asettaneet tehokkuusstandardeja sekä peltotyössä että kuljetuksissa kuin myös täsmäviljelyteknologiassa. Tässä kuussa julkistettavat 14 uuden sukupolven entistä älykkäämpää traktoria, joiden tehot ovat 110–250 hv, auttavat kuljettajia vielä enemmän.

Lue lisää

MyJohnDeere pakolliset päivitykset

Pakollisesti hyväksyttäviä päivityksiä on tullut Operations Centerin organisaatioita koskeviin käyttöehtoihin. Mikäli päivityksiä ei tehdä Operations Centeriin, tilisi katsotaan olevan käyttämätön ja se tullaan John Deeren toimesta automaattisesti poistamaan.

Päivitykset on tehtävä 1.7.2021 mennessä.

Lue lisää

Huolto- ja varaosapäivystys

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvaa koko satokauden ajaksi myös viikonloppuisin. Witraktorin John Deere huolto- ja varaosapäivystys palvelee arkisin 16:00-20:00 ja viikonloppuisin klo 8:00-18:00. Päivystysaika on keväällä 3.5. - 20.6.2021 ja syksyllä 9.8. - 26.9.2021.

Lue lisää