Uutiset

Lue alta ajankohtaisimmat tiedotteet ja uutiset.

Leikkuupuimurit 75 vuotta!

John Deere juhlii itsekulkevien leikkuupuimurien 75-vuotispäivää.

Itsekulkevan leikkuupuimurin kehitys on muuttanut perusteellisesti maatalouden. John Deere -leikkuupuimurit korjaavat nykyään yli puolet maailman viljasta. Leikkuupuimurien menestystarina malli 55:stä X-sarjaan on teknisen innovoinnin tarina.

Lue lisää

Witraktor lopettaa maataloustarvikkeiden myynnin

Wihuri Oy Tekninen Kauppa (Witraktor) on päättänyt lopettaa maataloustarvikkeiden myynnin.

Lue lisää: Witraktorin maataloustarvikemyynti lopettaa

Ajosilppurien Demokiertue 2022

Tervetuloa Witraktorin kevään John Deere ajosilppureiden demokiertueelle.

Kiertueella on mukana 8300i-ajosilppuri, 6250R-traktori ja KK-Module 2PL40 puskuvaunu kokeiltavaksi. Lisäksi jokaisella paikkakunnalla ovat mukana osaavat asiantuntijamme.

Ajosilppurien demokiertue 2022

Kevättervehdys

Aamuaurinko paistaa kauniisti ikkunasta sisälle, linnut laulavat ja alkavat jokavuotisen pesärakennuksen, pellot alkavat harmaantua, ja puihin muodostuu lehden alkuja, illallakin on valoisaa… Kevät on siis tuloillaan, ja uusi kasvukausi lähestyy. Yhtä varma kevään merkki, kuin muuttolinnut, on naapurin kylvökoneen ja äkeen näkeminen pihalla keväthuollossa, samoin kun viljelijän kävely pellolla katsomassa miten roudasta sulaneen maan pinnasta vesi vetäytyy maan uumeniin.
Lue lisää

Varaosa-automaatit palvelevat 24/7

Varaosat saatavilla kauttamme 24/7 kätevästi, myös aukiolojen ulkopuolella.
Varaosa-automaattimme toimipisteissä mahdollistavat joustavasti varaosien noudon, koneiden huoltoon jättämisen ja noutamisen.

Lue lisää

Witraktor huolto

Kiinteähintaiset huoltopaketit tilalle toimitettuna tai täydenpalvelun Witraktor huoltosopimus!

“Kustannusten hallinta osana kannattavaa yritystoimintaa - kaikki tarpeellinen yhdellä hinnalla!”

Lue lisää

Joulutervehdys

Yhteistyöstä kiittäen toivotamme ilontäyteistä ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2022! ”Lapsena isoäitini puhui aina, miten kukille pitää puhua, jotta ne voivat hyvin. Tuo onnistuukin ehkä muutaman pelargonian kanssa, vaan kokonaisella peltolohkolla aiheuttaa jo melkoista ajankäyttöä, joten tässä kohtaa John Deeren ja muiden kumppaniemme teknologia astuu kuvaan helpottamaan arjen askareita." Lue Witraktorin myyntijohtajan jouluterveiset kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.


Lue lisää >

Witraktor ja Hirsala Golf solmivat vuosien yhteistyön

Witraktor ja Hirsala Golf ovat sopineet useamman vuoden kestävästä yhteistyöstä. Yhteistyössä Hirsala Golf saa merkittävät tuotteet ja palvelut käyttöönsä Witraktorin ja Wihuri Oy Teknisen Kaupan valikoimasta ja samalla Hirsala Golf uudistaa konekantaansa John Deere ja Redexim -golfkoneisiin. Witraktor ja John Deere saa merkittävän brändinäkyvyyden ja kumppanin, jolla on samanlaiset arvot kuin Witraktorilla.

Lue lisää >

Haemme John Deere -kuluttajatuotteiden jälleenmyyjiä

Kehitämme Suomen John Deere -kuluttajatuotteiden jälleenmyyjäverkostoa!

Haluaisiko pienkonekauppaan erikoistunut yrityksesi olla John Deere -kuluttajatuotteiden jälleenmyyjä? John Deere -kuluttajatuotteet ovat premium tuotteita erittäin laadukkailla ja laajalla mallistolla.

Lue lisää >

Täysin uusi John Deere 6R -sarja

Vuonna 2011 lanseeratut John Deere 6R -sarjan traktorit ovat siitä lähtien asettaneet tehokkuusstandardeja sekä peltotyössä että kuljetuksissa kuin myös täsmäviljelyteknologiassa. Tässä kuussa julkistettavat 14 uuden sukupolven entistä älykkäämpää traktoria, joiden tehot ovat 110–250 hv, auttavat kuljettajia vielä enemmän.

Lue lisää

MyJohnDeere pakolliset päivitykset

Pakollisesti hyväksyttäviä päivityksiä on tullut Operations Centerin organisaatioita koskeviin käyttöehtoihin. Mikäli päivityksiä ei tehdä Operations Centeriin, tilisi katsotaan olevan käyttämätön ja se tullaan John Deeren toimesta automaattisesti poistamaan.

Päivitykset on tehtävä 1.7.2021 mennessä.

Lue lisää

Huolto- ja varaosapäivystys

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvaa koko satokauden ajaksi myös viikonloppuisin. Witraktorin John Deere huolto- ja varaosapäivystys palvelee arkisin 16:00-20:00 ja viikonloppuisin klo 8:00-18:00. Päivystysaika on keväällä 3.5. - 20.6.2021 ja syksyllä 9.8. - 26.9.2021.

Lue lisää