Joulutervehdys

Arvoisa asiakkaamme,

yhteistyöstä kiittäen toivotamme ilontäyteistä ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2022! Tuemme tänäkin vuonna joulutervehdyksiin varatuilla varoilla Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n mahdollistamaa vähävaraisten ja kodittomien joulua.

ARKISET MUUTOKSET ELÄMÄSSÄMME

Perinteistä joulua lähdemme viettämään taas viruksen kiihtymisen vallassa, joten mukautumista vaaditaan jälleen melkoisesti. Viljelijät ovat toimineet itsenäisesti niin kauan kuin maata on viljelty, joten väitänkin ”sadan hehtaarin yksinäisyyden” tarkoittavan sitä, että verrattuna moneen muuhun ammattikuntaan, on agraaripuolella selvitty viruksen tulosta vähin muutoksin. Se muutos minkä maatalouden koneellistuminen sai aikaan, ei muutu edes viruksen jyllätessä. Etätyöhön siirtyminen ei siis muuta mitään jos työtä tekee jo nyt yksin ja erillään muista.

John Deeren tavoitteena on helpottaa arkea ja auttaa kommunikointia eri koneiden välillä ilman henkilöiden välistä kommunikointia, yhdenlaista ”etäilyä” siis tämäkin. Me Witraktorilla tarjoamme viimeisimmän teknologian ja laitteiston moderniin tuotantoon perinteisellä sektorilla ja tehokkaampaan kaluston käyttöön. Pyrkimyksenämme on siis siirtyä yhden peltolohkon suunnittelun tasolta kasvikohtaiseen suunnitteluun.

Lapsena isoäitini puhui aina miten kukille pitää puhua, jotta ne voivat hyvin. Tuo onnistuukin ehkä muutaman pelargonian kanssa, vaan kokonaisella peltolohkolla aiheuttaa jo melkoista ajankäyttöä, joten tässä kohtaa John Deeren ja muiden kumppaniemme teknologia astuu kuvaan helpottamaan arjen askareita. On kuitenkin selvää, että kun kasvin hyvinvointiin kiinnitetään huomiota, antaa se sadonkorjuun aikana parhaan mahdollisen sadon. Lisäksi sadon määrän tietojen keruu on tärkeää tulevaisuuden suunnittelua ja kasvivalintoja tehtäessä.

Haluamme tässä kohtaa kiittää teitä arvon asiakkaamme yhteisestä vuodesta ja siitä luottamuksesta, jonka olemme teiltä saaneet. Toivon, että vietätte joulun perinteitänne noudattaen ja nauttien siitä teille tärkeiden ihmisten (ja eläinten) kanssa. Näin joulun aikaan on mahdollista rauhoittua ja ladata akkuja ensi vuoden koitoksia varten.


Jarno Nissi
Myyntijohtaja • maatalouskoneet