MyJohnDeere pakolliset päivitykset

Käyttöehtojen hyväksyntä

Pakollisesti hyväksyttäviä päivityksiä on tullut Operations Centerin organisaatioita koskeviin käyttöehtoihin. Käyttöehdot näet kokonaisuudessaan, kirjautumalla: MyJohnDeere -tilillesi, John Deere Operations Centeriin, JDLink Työpöytä- tai mobiilisovelluksiimme. Järjestelmät ehdottavat automaattisesti kirjautumisvaiheessa, tekemättömien käyttöehtojen päivityksien hyväksymisestä. Uusien ehtojen hyväksyminen ottaa vain muutaman minuutin aikaanne, mutta mahdollistaa sitäkin enemmän. Tarkastakaa MyJohnDeere -sivustolta, puuttuuko Expert Alertsista, Maintenance Alertsista tai Data Driven Improvementistä joitakin suostumusasetuksia. Sinun tarvitsee vain avata Consent Manager -sovellus MyJohnDeere-kotisivulta.

Mikäli Consent Managerissa ei ole annettu suostumusta edellä mainituille järjestelmille lähettää tietoa, Connected Support palvelut, kuten langaton tiedonsiirto: koneeseesi/koneestasi, RDA etäyhteys, Expert Alerts huoltohälytykset tai Fuel Guarantee Program -ohjelma eivät toimi oikein. Tietoja ei ole myöskään saatavilla kolmannen osapuolen sovelluksissa, jotka käyttävät API:tä. (Huomaa: API on teknologia (rajapinta), joka antaa ohjelmistojärjestelmien jakaa tietoja keskenään)

Mikäli näitä päivityksiä Operations Centeriin ei tehdä, tilisi katsotaan olevan käyttämätön ja se tullaan John Deeren toimesta automaattisesti poistamaan.

Päivitykset on helppo tehdä myös itse, mutta tukea on aina saatavilla! Seuraavat muutokset on tehtävä 1.7.2021 mennessä. Mikäli sinulla ei ole MyJohnDeere -tunnuksia, joilla kirjautua palveluun ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian.

Tukipyynnöt ja lisätiedot, saat soittamalla tai laittamalla viestiä suoraan asiantuntijallemme:

Teemu Antola
Customer Support Specialist
ext-teemu.antola@wihuri.fi
040 617 6379