Asfaltointi

EDELLÄKÄVIJÄ

Koneitamme löytyy niin murskatun kallion lastaamisesta aina asfaltin levitykseen ja jyräykseen asti. Hyvänä esimerkkinä Caterpillarin edistyksellisistä ratkaisuista on asfaltinlevittäjien Mobil-trac -telasto. Tämä ainutlaatuinen täysin erillisjousitettu kumiteloilla varustettu alusta on saatavissa malleihin AP555E sekä AP655D. Mobil-trac -telasto mullistaa teloilla varustetun levittimen suorituskyvyn.

Mobil-trac -telasto mahdollistaa korkean siirto- ja levitysnopeuden, teloille ennennäkemättömän ketteryyden sekä hyvät pito-ominaisuudet maaperän laadusta riippumatta. Erillisjousitus takaa asfaltinlevitykseen lopputuloksen, jollaista ei ole ennen nähty.

JYRÄÄVÄT OMINAISUUDET

Myös jyrämallistomme päivitykset on saatettu loppuun. Tuloksena on yhtenäinen ja toimiva mallisto. Cat-jyrät on aina tunnettu varmatoimisuudestaan, tuottavuudestaan sekä hyvistä tiivistämisominaisuuksistaan. Malliston päivittymisen myötä on kiinnitetty huomiota erityisesti malliston yhtenäiseen ilmeeseen, toimivuuteen, tuottavuuteen sekä kuljettajan työskentelyolosuhteisiin. Nämä ennenkin hyvällä tasolla olleet piirteet ovat nyt astuneet luokkaan, jota ei ole ennen nähty.

Vuosien saatossa koneemme on tunnustettu luotettaviksi, helppokäyttöisiksi ja erittäin tuottaviksi. Olemme ottaneet käyttöön innovaatioita, jotka ovat muuttaneet tapaa rakentaa maailman teitä. Jokaisen uuden konesukupolven myötä, yhä useampi asiakas ympäri maailmaa tekee päätöksen siirtyä Cat-asfalttikoneiden käyttäjiksi.

MUU MAAILMA ESIKUVANA

”Tavoitteemme on olla asfalttikoneiden markkinajohtaja,  mikä ei ole pieni haaste edes maailman johtavalle maarakennuskoneiden laitevalmistajalle. Mutta siitä lähtien, kun me Caterpillarilla myimme ensimmäinen asfalttikoneen vuonna 1986, olemme jatkaneet kasvua.” Näihin sanoihin on helppo samaistua myös Suomessa. Me tulemme vahvistamaan osuuttamme täällä kotimaassamme päämiehemme Caterpillarin tuella.