CAT 360˚ ADVANTAGE -palvelupaketin avulla pystyt ennakoimaan riskejä ja valmistautumaan niihin. Jotta voit yrittäjänä keskittyä olennaiseen, perusseikat ratkaisevat usein yrityksesi menestymisen.

Jotta voisit keskittyä täysillä omaan toimintaasi, tarjoamme sinulle Cat 360˚ ADVANTAGE -ratkaisua. Se on suunniteltu erikoistarpeitasi varten ja auttaa myös meitä tukemaan liiketoimintaasi meidän ammattitaidolla, teknologialla ja palveluilla.
Palvelupakettiin kuuluvat Cat-konemallit: 311F, 313F, 315F, 320F, 323F ja 325F.

Lisätietoja: http://www.witraktor.com/koneet/kaivukoneet

Tutustu Cat 360˚ ADVANTAGE -pakettiin. Palvelumme koostuu neljästä elementistä::

 1. KONEEN JATKOTURVA - EPP PREMIER
  • EPP Premier, 24kk/2000h kumpi ensin täyttyy, on koneen jatkettu käyttöturva. Se on suunniteltu uusille koneille ja tarjoaa parhaan saatavilla olevan turvan mahdollisia rikkoontumisia varten. Käyttöturvaan sisältyy moottorin ja voimansiirron komponenttien lisäksi hydraulijärjestelmän ohjaukseen liittyviä komponentteja.
    
 2. VARAOSAPAKETTI
  • Tarvittavat koneen huolto-ohjelman mukaiset varaosat kuuluvat mukaan aina jopa joko 2000h asti tai 24kk. Varaosat lähetetään sinulle joko postitse tai huoltomiehen mukana, kun määräaikaishuolto lähestyy. Voit myös itse tulla noutamaan varaosapaketin noutopisteistämme. Kun käytät Caterpillarin tiukkojen standardien mukaisesti valmistamia korkealaatuisia Cat-varaosia, varmistat, että koneesi toimii.
   Tilaa Cat-varaosat täältä.

 3. KONEEN KUNNONSEURANTA - EMSOLUTION    
  • Cat-kuntoseurantatiimi kokoaa tietoa lukuisista eri raporteista ja antaa suosituksensa niiden perusteella. Tietoa saadaan mm. huoltoraporteista, öljyanalyyseista ja suoraan koneen omasta valvontajärjestelmästä tulevista satelliittilähetyksistä. Caterpillar tarjoaa S.O.S -öljyanalyysin ainoana konevalmistajana maailmassa. Lue lisää Cat EMSolutionista.
    
 4. Cat FINANCIAL RAHOITUS
  • Työkoneiden rahoitustuotteina ovat tarjolla osamaksu, rahoitus- ja huoltoleasing. Cat Financial -rahoituksen ytimenä ovat Cat-koneiden erityistuntemus ja toimialaosaaminen, jotka mahdollistavat rahoitusratkaisujen asiakas- ja tapauskohtaisen räätälöinnin. Valmistajayhtiö Caterpillarin kanssa yhdessä toteutetut palvelukokonaisuudet tekevät Cat Financial –rahoituksesta kilpailukyisen ratkaisun työkoneiden koko elinkaaren rahoitukseen. Kysy lisää Cat Financial -rahoituksesta konemyyjältäsi

Cat 360˚ ADVANTAGE -pakettiin kuuluvat konemallit:

Kampanja on voimassa 30.6.2017 loppuun mennessä tehtyihin uusien konemallien 311F, 313F, 315F, 320F, 323F ja 325F tilauksiin.© Caterpillar

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

Kysy lisää Cat 360 ADVANTAGE -kampanjasta!

Voit lähettää meille viestin viereisen lomakkeen avulla. Vastaamme siihen mahdollisimman pian!