Huolto & varaosat

Emme tarjoa ainoastaan yksittäisiä koneita tai laitteita, niiden varaosia tai huoltopalveluja, vaan asiakkaan kannalta kustannustehokkaan kokonaisuuden. Tavoitteemme on, että asiakkaan on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asioida kanssamme – keskittyen ydinliiketoimintaansa. John Deeren jälleenmyyjänä tarjoamme laadukkaita huolto- ja varaosapalveluita sekä palvelusopimuksia asiakkaillemme.

Varaosa-automaatit palvelevat 24/7

Varaosat saatavilla kauttamme 24/7 kätevästi, myös aukiolojen ulkopuolella.
Varaosa-automaattimme toimipisteissä mahdollistavat joustavasti varaosien noudon, koneiden huoltoon jättämisen ja noutamisen.

Lue lisää

Kampanjat

Tarjoamme kampanjoita koneiden koko elinkaarelle sekä tilan päivittäiseen toimintaan. Esimerkiksi teettämällä Expert Checkin ja sesonkikonehuollon Witraktor-huollossa saat -20% kaikista varaosista, joita käytetään huollon yhteydessä sekä Expert Checkissä löydettyihin korjaustoimenpiteisiin. Kampanja koskee kaikkia John Deere -sesonkikoneita.


Tutustu ajankohtaisiin kampanjoihin >

Ajankohtaista

Tutustu sesongin varaosiin ja Witraktorin tarjoamiin palveluihin.

Katso täältä >

Laaja huoltoverkosto

Tarjoamme huoltopalvelua oman kokeneista ammattilaisista koostuvan korjaamoverkoston sekä sopimushuoltoverkoston kautta, myös liikkuvalla kalustolla. Perinteisten huoltopalveluiden lisäksi käytössämme on markkinoiden kehittyneimmät John Deeren telematiikka- ja etädiagnostiikkajärjestelmät. Näiden avulla huoltomekaanikkosi tietää jo ennen ensimmäistä käyntiään koneen luona, mitä varaosia tarvitaan tai minkälaiseen työhön pitää varautua. Parhaimmillaan ongelma pystytään jopa ratkaisemaan kokonaan etäyhteyden välityksellä, jolloin syntyy merkittäviä säästöjä.

Löydä lähin huoltopisteesi >

Aidot John Deeren varaosat

Valtuutettuna John Deeren varaosien jälleenmyyjänä varaosapalvelumme vahvuuksiin kuuluu nopea ja varma toimitus koko maan kattavasti varaosamyymäläverkoston lisäksi myös kaikkien valtuutettujen sopimushuoltojemme kautta. Korkean laadun lisäksi alkuperäisillä John Deere -varaosilla on markkinoiden kattavin varaosatakuu. Sopimushuoltomme tai Witraktor-korjaamon asentaman varaosan takuu kattaa myös mahdollisesta varaosan rikkoutumisesta johtuvat muut vauriot ja asennustyön.

Tutustu John Deeren sähköiseen varaosakirjaan >