Ajankohtaista

Tutustu alta ajankohtaisiin nostoihimme!

Varaosakuvasto

Nyt täysin digitaalinen – John Deere -varaosakuvasto!

Yli 1 000 varaosaa ja lisävarustetta selkeissä, tuotekuvat sisältävissä taulukoissa sarjoineen ja varaosanumeroineen.

Lue lisää >

NordChain-lumiketjut

Suositut Suomalaiset NordChain lumiketjut traktoreihin ja työkoneisiin. Lumiketjuja saatavilla kauttamme kuutta eri mallia, erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kartoitetaan yhdessä teille sopiva vaihtoehto laajasta valikoimastamme.

Lue lisää >

John Deere StrongBox ja Performance akut

Alkuperäiset John Deere StrongBox ja Performance akut saatavilla kaikista toimipisteistämme, kautta maan. Akkujen toiminnoissa on eroja! StrongBox akut täyttävät EN ja SAE standardit ja on alkupäristen akkujen ehdoton ykkönen. Se täyttää kaikkien John Deere koneiden tehdasvaatimukset, Performance akut ovat verrannollisia lähes kaikkiin kilpaileviin merkkeihin. Lisäksi kauttamme saatavilla kaikki tärkeimmät akkujen lisävarusteet.

Lue lisää (sivut 44-45) >

Työ- ja lisävalot

Kauttamme laaja valikoima John Deeren alkuperäisiä valoja, yksittäisistä vaihdettavista työvaloista, kattopaneeleista, jälkiasenteisiin lisävalosarjoihin, tarpeen ja käytön mukaan. Lisäksi saatavilla mm. Bullpro, Lazer jne.

Lue lisää (sivut 6-7) >

Alkuperäiset John Deere öljyt ja suodattimet

Paras tapa suojata koneinvestointisi on käyttää John Deeren alkuperäisiä voiteluaineita. John Deeren korkealaatuiset voiteluaineet on suunniteltu erityisesti optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi. Alkuperäsiä öljyjä käyttämällä varmistat turvallisesti pidennetyt huoltovälit.

Lue lisää >

Eberspächer vesilämmittimet

Alkuperäiset Eberspächer vesilämmittimet tuovat mukavuutta työkoneisiin! Eberspächer Hydronic vesilämmitin lämmittää yhtäaikaa sekä moottorin että ohjaamon. Vesilämmitin asennetaan tavallisesti moottoritilaan tai hytin alle ja yhdistetään traktorin omaan jäähdytysnestekiertoon. Traktorin oma kennopuhallin puhaltaa lämmintä ilmaa ohjaamoon, ohjaamon omien kanavien kautta lämmittimen käydessä. Easy Start Web mobiiliohjaimella voit käynnistää lämmittimen puhelimellasi tai ajastaa lämmittimen käynnistymaan haluamanasi ajankohtana. Kauttamme myös asennussarjat useisiin eri John Deere malleihin.

Lue lisää >
Tutustu myös mobiiliohjaimeen >