Huolto- ja korjauspalvelut

AMMATTITAITOISET HUOLTOPALVELUT

Witraktorin maanlaajuinen kenttähuoltoverkosto ja paikalliset palvelukeskukset takaavat asiakkaiden investoinneille täyden vastineen ja tuotteiden käyttövarmuuden koko elinkaaren ajan.

 

Palvelukeskukset

Witraktorin huoltoverkoston seitsemän täyden palvelun palvelukeskusta sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Raahessa, Vaasassa ja Kuopiossa. Palvelukeskuksissa palvellaan asiakasta kaikissa koneen elinkaaren vaiheissa, alkaen perushuolloista ja vianetsinnästä aina komponenttien ja kokonaisten koneiden peruskunnostuksiin. Katso yhteystiedot

 

Piirihuolto

Witraktorin piirihuoltoverkosto täydellisine huoltoautoineen takaa asiakkaalle kustannustehokkaan ja huolettoman työskentelyn. 55 täydellisesti varustellulla huoltoautolla päästään asiakkaan koneen luokse tekemään määräaikais- ja sopimushuollot, korjaukset ja vianetsintä sekä mittaukset kaikkialla Suomessa. Piirihuoltoauton varustukseen kuuluvat käsityökalujen, hitsaus- ja paineilmalaitteiden lisäksi luonnollisesti myös vikadiagnostiikkalaitteet etäyhteyksineen. Myös valmistajan suosittelemat Cat-öljyt kulkevat auton mukana asiakkaan koneen luokse.