Huoltosopimukset

Huippulaatuiset koneet eivät yksin riitä menestyvän liiketoiminnan tarpeisiin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat Cat-huoltosopimukset, joista asiakas voi valita itselleen ja koneelleen parhaiten soveltuvan vaihtoehdon koko koneen eliniäksi.

Oletko miettinyt: Mitä koneen huoltaminen maksaa? Mitä huolto-osat maksaa? Mitä tekemättä jäävä laskutettava työ maksaa? Mitä koneesi korjaukset maksavat? Mistä ammattitaitoiset huoltomiehet? Tulikohan työ tehtyä? Muistitko tilata kaikki tarvittavat osat? Omistatko kaikki tarvittavat työkalut ja ovatko ne kunnossa? Onko koneesi huoltohistoria dokumentoitu?

Sinun ei tarvitse miettiä näitä asioita, jos et välttämättä tahdo. Me olemme tehneet sen puolestasi.

Witraktorin ennakoiva huoltosopimus on Cat-koneesi käyttökustannusten ja -varmuuden kannalta kustannustehokkain ratkaisu. Sopimus takaa, että sinun ei enää tarvitse tilata huolto-osia, kantaa huolta öljynvaihdoista ja öljytilojen täytöstä tai miettiä tuliko kaikki tarvittavat tarkistukset tehtyä huollon yhteydessä. Koneesi jälleenmyyntiarvo nousee, koska sen huoltohistoria dokumentoidaan ja tunnetaan tarkasti.

Cat-huoltosopimukset varmistavat, että huolto-, kunnossapito- ja korjaustyösi tekee pätevä, Cat-koulutuksen käynyt mekaanikko, jolloin sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Cat-huoltosopimus voidaan räätälöidä kaikenlaisiin tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko sinulla yksi kone tai useampia, voit solmia juuri itsellesi parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Voit olla varma, että koneesi tekee mahdollisimman tehokkaasti tuottavaa työtä.

Huollon ollessa ajankohtainen, vain puhelinsoitto ja työmaallesi saapuu ammattitaitoinen mekaanikko, joka tekee määräaikaishuollon valmistajan suosittelemalla tavalla. Samalla hän tarkistaa koneen yleiskunnon ja kaikki kriittiset huoltokohteet, varmistaen näin koneen moitteettoman toiminnan myös jatkossa. Lisäksi mekaanikko ottaa S.O.S -öljyanalyysinäytteen ja huolehtii sekä jäteöljyistä että käytetyistä huolto-osista ympäristöystävällisellä tavalla. Samalla tehdään mahdolliset valmistajan ohjeiden mukaiset muutostyöpäivitykset. Huolloissa käytetään aina alkuperäisiä Caterpillar-varaosia ja -öljyjä, joiden korkeaan laatuun voit aina luottaa. Huoltosopimus voidaan tehdä käyttötuntiperustaisesti edulliseen kiinteään kuukausihintaan.

Sopimus voidaan tehdä uusille ja käytetyille koneille, myös moottoreille ja aggregaateille.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Marko Auvinen
Asiantuntija, huoltosopimukset
020 510 2339

Hanna Pasanen
Osastopäällikkö, elinkaaripalvelut
020 510 2237

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@wihuri.fi.