VisionLink / Product Link

Hyvä kaluston hallinta auttaa sinua bisneksessäsi.

Näinä päivinä kaluston hallinta on tärkeämpää kuin koskaan. Urakkatöiden kilpailutus on kovaa, ja nousevien kustannusten, tiukentuvien lakien ja säädösten johdosta marginaalit ovat jatkuvasti tiukalla. Tehokkaalla kaluston hallinnalla voit pienentää kalustosi käyttökustannuksia, tehostaa toimintaa ja näin kasvattaa tulostasi. Caterpillar auttaa sinua tässä asiassa nykypäivän teknologian avulla.

Product Link on tiedonkeräys- ja välityslaitteisto koneessasi. Product Link on yhdistetty koneesi tiedonsiirtoväylään, josta se kerää tietoja. Tiedot siirretään Caterpillarille joko satelliitti- tai matkapuhelinverkon välityksellä.

VisionLink on helppokäyttöinen selainpohjainen hallintaohjelma, joka mahdollistaa, että voit nähdä tietokoneellasi Product Linkin kalustostasi keräämiä tietoja. VisionLink ohjelmaan kirjaudut omilla Caterpillarin jälleenmyyjältä saamilla tunnuksillasi. Ohjelmiston avulla pystyt näkemään esimerkiksi koneesi sijainnin, tuntilukeman, polttoaineen kulutuksen, mahdolliset vikakoodit, huoltolaskurin ja paljon muuta. VisionLink toimii myös mobiililaitteella.

Katso tästä video missä ohjeistetaan VisionLink kirjautuminen

ja / tai

Lataa tästä VisionLink kirjautumisohje

Mitä enemmän tiedät koneestasi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tehdä oikeita päätöksiä.

Kirjaudu tästä VisionLinkiin