Koneen kunnonseuranta

Jos koneesi osaisivat puhua, mitä ne sanoisivat?

Cat-kuntoseurantatiimi kokoaa tietoa lukuisista eri raporteista ja antaa suosituksensa niiden perusteella. Tietoa saadaan mm. huoltoraporteista, öljyanalyyseista ja suoraan koneen omasta valvontajärjestelmästä tulevista satelliittilähetyksistä.

Voimme parantaa muutakin kuin kalustosi terveyttä

Polttoaineen kulutuksen ja koneen käyttöasteen analysoinnin ja diagnostiikan tekemien hälytysten avulla mahdolliset mekaaniset viat havaitaan ajoissa. Lisäksi näkyviin tulevat alueet, joissa koneen käytettävyyttä voidaan lisätä.

Älä milloinkaan aliarvioi hyvän pohjatyön merkitystä

Työskentelyolosuhteet voivat vaikuttaa ratkaisevasti koneen tehokkuuteen ja käyttökuluihin. Konetietoja analysoimalla kuntoseurantatiimi voi suositella Wihurin Teknisen Kaupan asiakkaille ratkaisuja, jotka pidentävät komponenttien käyttöaikaa, minimoivat tyhjäkäynnin ja optimoivat koneen suorituskyvyn.

Tulevaisuus on historiaa

Historiatietojen avulla voidaan ennustaa myös koneen tulevaa toimintakykyä. Vertailemalla huoltoraportteja ja aikaisempia korjaustietoja uuden Vision Linkin ja öljyanalyysin tuloksiin voimme suositella asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla estetään vikojen toistuminen.

Telemetria

Koneen etäseurantajärjestelmät, Vision Link ja koneen tietokoneyhteydet, tuottavat ajantasaista tietoa koneen suorituskyvystä. Lue lisää VisionLinkistä

Koneen historiatiedot

Huolto- ja takuurekistereistä, korjauksista ja peruskunnostuksista kerättyjä tietoja käytetään suorituskykyyn vaikuttavien seikkojen tunnistamisessa.

Öljyanalyysi

Sisäpiirin tietoa koneen elämän eliksiireistä, kuten hydrauliikka- ja moottoriöljyistä ja jäähdytysnesteistä. Lue lisää S.O.S. öljyanalyysistä

Työmaaolosuhteet

Ympäristöolosuhteista ja ulkoisista tekijöistä jääneet jäljet ja viitteet voivat vaikuttaa koneen suorituskykyyn.

Tarkastukset

Määräaikaishuoltojen ja järjestelmän suorituskyvyn tutkimisen, telahuoltojen, hydrauliikan ja kulutusosien tarkastelun antamat johtolangat.

Kalustonhallintaratkaisut

Cat EMSolutions-kalustonhallintaratkaisu on suunniteltu tehostamaan kaluston hallintaa ja alentamaan käyttökustannuksia. Joustavat ratkaisupaketit auttavat valvomaan, hallitsemaan ja parantamaan yrityksen toimintoja ja antavat paremmat keinot hallita työmaata.
Lue lisää EMSolutions-kalustonhallintaratkaisuista