Peruskunnostukset

Oli kyseessä komponentti tai koko kone, Witraktorin laadukas peruskunnostus räätälöidään juuri tarpeitasi vastaavaksi. Kunnostuksen jälkeen on edessä huolettomia käyttötunteja pitkälle tulevaisuuteen.

Sertifioitu moottorin ja voimansiirron peruskunnostus CPT Caterpillar

CPT-kunnostus käsittää koko moottorin ja voimansiirron läpikäymisen ja kunnostuksen Caterpillarin maailmanlaajuisen ohjelman mukaisesti. Tämä ohjelma varmistaa, että korjaus tehdään kaikille koneille samalla tavalla ja samassa laajuudessa, tiukkojen laadunvarmistusten saattelemana. Kunnostuksen yhteydessä tehdään automaattisesti myös kaikki tehtaan päivitykset.

Saat kunnostuksen jälkeen taatusti laadukkaan ja toimintavarman koneen. Vaikka kyseessä olisi malliversion ensimmäinen kone, se vastaa kunnostuksen jälkeen moottoriltaan ja voimansiirroltaan viimeisintä kyseistä malliversiota.

Ohjelma kattaa moottorin, vaihteiston, jäähdyttimen, momentinmuuntimen, vetopyörästön ja akselistojen kunnostuksen. Kunnostukseen kuuluu n. 3000 osan peruskunnostus tai korjaus. Aikaa operaatioon menee normaalisti 6-10 työviikkoa.

CPT-kunnostus on saatavana useimpiin Cat-pyöräkuormaajiin, puskukoneisiin, tiehöyliin ja autoihin. Kunnostetulle koneelle myönnetään käyttöturvatakuu 4 vuodeksi tai 8000 tunniksi, ensin täyteen tulevaan saakka.

Komponenttikunnostus

Komponenttikunnostuksia tehdään kaikille suuremmille komponenteille, kuten moottorille, vaihteistolle, akselistolle tai momentinmuuntimelle. Laadukkaalla ja ammattitaitoisella kunnostuksella teemme komponentista uutta vastaavan. Kunnostettu komponentti testataan ja kunnostus dokumentoidaan Cat-laatuvaatimusten mukaisesti.