DEERE CREW FINLAND

OSANA DEERE CREW FINLAND –TIIMIÄ SAAT USEITA ETUUKSIA

Tässä tiimissä pidämme huolta, että saat parhaat edut vain täyttämällä henkilötietosi. Tiimiläisenä saat VIP-pääsyn Witraktorin tapahtumiin, Basic-tason luottotiliin John Deeren varaosa- ja huoltopalveluihin.

Tutustu alta tarkemmin etuuksiisi!

Varaosapalvelut ja huolto koko maan kattavasti

Asiointi varaosapalveluiden sekä huollon osalta helpottuu niin Witraktorin omissa toimipisteissä kuin myös Witraktorin valtuutetuissa sopimushuoltopisteissä.

Tiimiläisenä saat halutessasi Basic-tason luotollisen tilin Wihuri Oy:n omien toimipisteiden John Deeren varaosa- ja huoltopalveluihin. Tilin luottolimiitti on sovitettavissa tilasi tarpeisiin. Lisäksi tiimiläisenä olet oikeutettu alennuksiin ostoksistasi sekä erityisiin VIP-kampanjoihin.

Kutsu VIP-tapahtumiin sekä tuotekoulutuksiin

Saat ensisijassa tiedon Witraktorin tapahtumista, joihin sinulla on ensiluokkainen VIP-pääsy. Lisäksi pääset Witraktorin tuotekoulutuksiin, jotta saat parhaan hyödyn koneestasi.

Deere Crew Finland -tiimipaita

Tuleehan tiimillä olla tietty joukkuepaita. Täytä tietosi alla olevasta painikkeesta niin postitamme sinulle eksklusiivisen sekä täysin ympäristöystävällisen tiimipaidan.

LIITY TIIMIIMME!

Täytä vain henkilötietosi alla olevasta linkistä niin saat edut käyttöösi.

Liity mukaan

Jaa fiiliksesi somessa ja tägää

#deerecrewfinland