Käytetty Cat-takuukone

Käytetty Cat-takuukone on vähän ajettu kone, joka on tarkastettu Caterpillarin määrittämien tiukkojen kriteereiden mukaisesti huollon yhteydessä. Tarkastushuollon yhteydessä käytetään vain alkuperäisiä Cat-varaosia, -öljyjä ja -suodattimia. Käytetyille Cat-takuukoneille annamme 12 kk/3000 h (kumpi ensiksi täyttyy) tehtaan käyttöturvatakuun voimansiirrolle ja hydrauliikalle. Koneet ovat alle 5 vuotta käytettyjä ja niiden käyttötuntimäärä on alle 7500 h tai 3500 h koneen kokoluokasta riippuen.

Näistä koneista käytetään kansainvälisessä markkinoinnissa nimeä CCU kone (Cat Certified Used). 

Useimmat käytetyt Cat-takuukoneet ovat olleet uudesta alkaen Cat Rental Storen vuokrakoneita. Ne ovat lähes poikkeuksetta alle 3 vuotta ja alle 3000 h käytettyjä, uuden karheita koneita, joissa on hyvä varustetaso. Ne on huollettu aina Witraktorin toimesta, alkuperäisosia käyttäen. Yli 5 tonnin painoiset koneet on varustettu Product Link- / Vision Link -etävalvontajärjestelmällä. Tässä on oivallinen vaihtoehto, jos etsit varmatoimista, vähän käytettyä ja laadukasta konetta. 

 

Wihurin Walio Waihtokone

WWW-kone on tarkastettu samalla tavalla kuin käytetty Cat-takuukone, mutta sen tarkastuskriteerit ovat hieman väljemmät. Annamme WWW-koneille samansisältöisen käyttöturvatakuun kuin yllä, mutta sen kesto on 6 kk/1500 h (kumpi ensiksi täyttyy). WWW-koneet ovat alle 10 vuotta käytettyjä ja niiden käyttötuntimäärä on alle 10000 h tai 6000 h koneen kokoluokasta riippuen.

Näistä koneista käytetään kansainvälisessä markkinoinnissa nimeä DCU kone (Dealer Certified Used).

 

Muut käytetyt Cat-koneet

Varastossamme on myös aina käytettyjä Cat-koneita, jotka eivät täytä tiukkoja CCU/DCU kriteerejä, mutta ne ovat luonnollisesti enemmän käytettyinä myös huokeampi vaihtoehto.