Koneiden ja alusten moottorit

Teollisuusmoottorit 

Luotettavaa voimaa koneelle kuin koneelle, alueelle kuin alueelle.

Cat-teollisuusmoottorit ovat valmiita koneeseesi. Asiakkaat ovat tottuneet odottamaan näiltä moottoreilta alan parasta luotettavuutta, kestävyyttä, polttoainetehokkuutta ja alhaisia käyttökuluja. Maailmanluokan huoltoverkostomme ei jätä sinua pulaan missään päin maailmaa. Cat-moottorit antavat koneillesi merkittävän kilpailuedun. Jokainen Cat-moottori on suunniteltu ja valmistettu 75 vuoden kokemuksella. Alan laajin tuotevalikoimamme nopeita ja keskinopeita teollisuusmoottoreita tarjoaa voimantuoton ratkaisuja uskomattomimmassa määrässä erilaisia koneita ja asennuksia mitä vaativimmissa olosuhteissa. Tehovalikoimamme ulottuu välille 8.2 - 6,100 bkW (11 -8,180 bhp).

Merimoottorit, propulsiojärjestelmät ja apukoneet

Caterpillar on maailman johtava keski- ja nopeakäyntisten dieselmoottoreiden sekä apu- ja hätäkoneiden valmistaja Cat® and MaK™ tuotemerkeillä. Cat-moottorit pitävät aluksesi liikkeellä ympäri maailman meriä. Globaalilla huoltoverkostolla ja rahoitusratkaisuilla, varmistamme asiakkaidemme menestyksen.

 

Palvelemamme teollisuuden alat

  • Caterpillar propulsiojärjestelmät: Caterpillar Propulsion Systems mahdollistaa optimoidun moottorin, generaattorin ja propulsiopaketin jota tukee globaali huoltoverkosto.
  • Rahti: Saa aluksesi määränpäähän ajoissa, joka kerta. Pysy aikatauluissasi kustannustehokkailla ja luotettavilla Cat- ja MAK-merimoottoreilla.  
  • Risteilyalukset ja lautat: Matkustajasi voivat luottaa siihen, että saat heidät perille turvallisesti ja aikatalussa, joka kerta. Käytössä testattu, luotettavat Cat- ja Mak-moottorit kuljettavat aluksiasi puhtaasti ja kustannustehokkaasti.
  • Kaupalliset alukset: Tarjoamme laajimman hevosvoimavalikoiman alan luotettavimmilla moottoreilla. Liiketoimintasi tuottaa tulosta Cat- ja Mak-moottoreilla.
  • Valtio ja viranomaiset: Miehistösi ja laivastosi turvallisuus on kriittistä, joten olemme kanssasi missä vain olet ja mikä vain tehtäväsi on.
  • Offshore: Luota katkeamattomaan tehoon, pahimpinakin myrskypäivinä. Se on tavoitteemme - 100 % käyttöaste.
  • Huvialukset: Cat-merimoottorit ovat laadun, suorituskyvyn ja luotettavuuden standardi.
  • Hinaajat: Käsittele raskaimmatkin kuormat pahimmissakin olosuhteissa Cat-merimoottoreilla. Olitpa sitten satamassa tai avomerellä, Cat-moottorit takaavat suorituskykysi.
  • Marine Asset Intelligence: Marine Asset Intelligence auttaa sinua lisäämään suorityskykyä ja vähentämään kustannuksia reaaliaikaisen seurannan, analytiikan ja asiantuntijoidemme avulla.