Konevuokraus

Cat Rental Store tarjoaa sinulle laadukkaita Cat-maarakennuskoneita vuokrattavaksi helposti, joustavasti ja riskittömästi.


Caterpillarin maahantuojat ympäri maailman muodostavat konevuokraamon nimeltään Cat Rental Store. Se on alansa suurin konevuokraamo maailmassa.

Suomessa Wihuri Oy Tekninen Kauppa aloitti maarakennuskoneiden vuokraamisen vuonna 2007. Konevuokrauksen yhteydessä käytämme markkinoinnissa nimeä Witraktor the Cat Rental Store.

Vuokrakalustossamme on tällä hetkellä n. 150 eri tyyppistä ja kokoista Cat-konetta. Valikoimaamme kuuluvat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräkuormaajat, puskukoneet, liukuohjatut kuormaajat, kurottajat ja jyrät sekä aggregaatit. Vuokrattavien laitteiden valikoima elää jatkuvasti ja uusia konetyyppejä lisäämme valikoimaan asiakastarpeiden mukaisesti.

Koneiden perusvarustelutaso on korkea ja saatavilla on myös runsaasti erilaisia työlaitteita; mukaan lukien 3D-mittalaitteet.

Cat Rental Storen asiakas voi halutessaan ostaa vuokraamansa koneen omakseen. Lunastuksen yhteydessä hyvitämme vähintään 50 % maksetuista vuokrista kauppahinnassa. Erikseen sovittaessa vuokrahyvitys voidaan käyttää käsirahan osana.  

Tältä sivustolta löydät yksityiskohtaiset tiedot vuokrattavista koneista, vuokrausehdoista, asiakaslupauksestamme ja muista vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista. Kaikki konemyyjämme ovat käytettävissäsi myös vuokrausasioissa. Ota yhteys oman alueesi konemyyjään ja pyydä häneltä tarkempia tietoja, mikäli et löydä etsimääsi tietoa Cat Rental Storen sivustolta.