Konevuokraus

Cat Rental Store tarjoaa laadukkaita Cat-maarakennuskoneita vuokrattavaksi helposti, joustavasti ja riskittömästi.


Caterpillarin maahantuojat ympäri maailman muodostavat konevuokraamon nimeltään Cat Rental Store. Se onkin alansa suurin konevuokraamo maailmassa.

Vuokrakalustossamme on tällä hetkellä toista sataa erityyppistä ja kokoista Cat-konetta. Valikoimaamme kuuluvat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräkuormaajat, liukuohjatut kuormaajat, jyrät, kurottajat ja puskukoneet sekä aggregaatit. Koneiden painoluokat alkavat yhdestä tonnista jatkuen aina 37:een tonniin. Koneiden perusvarustelutaso on korkea ja saatavilla on myös runsaasti erilaisia työlaitteita, mukaan lukien Trimble 3D-koneohjausjärjestelmät. Päivitämme vuokrakalustomme valikoimaa jatkuvasti ja uusia konetyyppejä lisäämme valikoimaan asiakastarpeiden mukaisesti.

Cat Rental Storen asiakas voi halutessaan ostaa vuokraamansa koneen omakseen. Lunastuksen yhteydessä hyvitämme vähintään 50 % maksetuista vuokrista kauppahinnassa.

Tältä sivustolta löydät yksityiskohtaiset tiedot vuokrattavista koneista, vuokrausehdoista, asiakaslupauksestamme ja muista vuokraukseen liittyvistä asioista. Ota yhteys oman alueesi konemyyjään ja kysy lisää, mikäli et löydä etsimääsi tietoa Cat Rental Storen sivustolta.