Konevuokraus

Cat Rental Store tarjoaa laadukkaita Cat-maarakennuskoneita vuokrattavaksi helposti, joustavasti ja riskittömästi.

Caterpillarin maahantuojat ympäri maailman muodostavat konevuokraamon nimeltään Cat Rental Store. Se on alansa suurin konevuokraamo maailmassa. Suomessa Wihuri Oy Tekninen Kauppa aloitti maarakennuskoneiden vuokraamisen vuonna 2007.

Vuokrakalustossamme on tällä hetkellä toista sataa erityyppistä ja kokoista Cat-konetta. Valikoimaamme kuuluvat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräkuormaajat, liukuohjatut kuormaajat, kurottajat ja jyrät sekä aggregaatit. Koneiden painoluokat alkavat yhdestä tonnista jatkuen aina 37:een tonniin. Koneiden perusvarustelutaso on korkea ja saatavilla on myös runsaasti erilaisia työlaitteita, mukaan lukien 3D-mittalaitteet. Vuokrattavien laitteiden valikoima elää jatkuvasti ja uusia konetyyppejä lisäämme valikoimaan asiakastarpeiden mukaisesti.

Cat Rental Storen asiakas voi halutessaan ostaa vuokraamansa koneen omakseen. Lunastuksen yhteydessä hyvitämme vähintään 50 % maksetuista vuokrista kauppahinnassa. Erikseen sovittaessa vuokrahyvitys voidaan käyttää käsirahan osana.  

Tältä sivustolta löydät yksityiskohtaiset tiedot vuokrattavista koneista, vuokrausehdoista, asiakaslupauksestamme ja muista vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista. Kaikki konemyyjämme ovat käytettävissäsi myös vuokrausasioissa. Ota yhteys oman alueesi konemyyjään ja pyydä häneltä tarkempia tietoja, mikäli et löydä etsimääsi tietoa Cat Rental Storen sivustolta.