Monta hyvää syytä vuokrata

Joustavuus, riskittömyys ja helppous ovat ne avainasiat, joiden takia yrittäjän kannattaa harkita koneen vuokraamista ostamisen sijaan. On monia eri tilanteita, joissa koneiden vuokraaminen on järkevämpää kuin koneen ostaminen.

Tilanteita, joissa koneen vuokraaminen voi olla järkevin ratkaisu:    


Vuokraamalla saat lisäkapasiteettia joustavasti huippukausiksi

Sinun ei tarvitse ylimitoittaa omaa kalustoasi huippusesonkeja varten, koska Cat Rental Storesta voit vuokrata koneen huipputuotannon ajaksi.

Vuokraamalla voit kasvattaa liiketoimintaa ilman koneinvestointeja

Voit aloittaa uusia työmaita nopeasti. Uusien koneiden pitkät toimitusajat tai pääoman puute eivät muodostu esteeksi. Saat tarvitsemasi konekapasiteetin nopeasti Cat Rental Storesta.

Vuokraamalla voit kokeilla uutta konetta tai konemallia ilman riskiä

Cat Rental Storen vuokrakoneen avulla voit tutustua helposti uuteen konetyyppiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Maksat koneen kokeilusta vain kokeilun ajalta.

Vuokraamalla saat työt tehdyksi tehokkaasti uudenaikaisella kalustolla

Kun vuokraat koneen Cat Rental Storesta, saat aina käyttöösi koneen, joka edustaa teknologian viimeisintä kehitystä. Voit käyttää kuhunkin työhön parhaiten soveltuvaa kalustoa. Lisäksi kuljettajillasi on käytössään nykyaikaiset ja mukavat koneet.

Vuokraamalla saat 3D-mittalaitteet käyttöösi ilman investointia

Vuokraamasi kone voidaan varustaa Trimble 3D-mittalaitteilla.

Vuokraamalla saat sijaiskoneen helposti korjauksen tai huollon ajaksi

Suunniteltua korjausta tai huoltoa ei tarvitse lykätä siksi, että omassa kalustossa ei ole varakonetta. Yllättävä korjaustarve ei pysäytä työmaata, koska Cat Rental Storesta voit vuokrata itsellesi sijaiskoneen.

Vuokraamalla voit vapauttaa pääomaa muihin tarkoituksiin

Koneiden vuokraaminen vapauttaa yhtiösi pääomia muihin investointeihin tai kehitysprojekteihin. Vuokrakone aiheuttaa kustannuksia vain vuokra-aikana.

Vuokraamalla voit keventää yrityksesi tasetta, joka parantaa yrityksen tunnuslukuja ja lainoitusmahdollisuuksia

Käyttämäsi vuokrakoneet eivät sisälly yhtiösi käyttöpääomaan. Tämä puolestaan helpottaa lainoitusmahdollisuuksia, kun yhtiösi kehittämiseen tarvitaan lisää pääomaa.

Vuokrakoneella voit kokeilla uusia business-mahdollisuuksia ilman investointeja

Sopivan kaluston tai työlaitteen puute ei ole esteenä kokeilla uusia toiminta-alueita.

Vuokrakoneella voit palvella joustavasti omia asiakkaitasi

Hyvä asiakkaasi saattaa kysyä sinulta tarjousta sellaisesta työsuorituksesta, jota et voi toteuttaa nykyisellä kalustollasi. Kun vuokraat tähän erikoistyöhön sopivan koneen Cat Rental Storesta, pystyt tarjoamaan asiakkaallesi täydellisempää palvelua.

Vuokrakoneen käyttövarmuus on taattu

Cat Rental Storen vuokrakoneet ovat uusia, luotettavia koneita, jotka ammattitaitoiset mekaanikkomme tarkistavat ja tarvittaessa huoltavat ennen kuin laite toimitetaan vuokralle. Saat työmaallesi mahdollisimman tuottavan ja luotettavan työkoneen. Vuokrakoneitamme on käytetty alle 3 vuotta tai alle 3000 tuntia.

Vuokrakoneessa ei ole ylläpitoriskiä

Normaalisti vuokrahintaan sisältyy koneen määräaikaishuollot ja täysi kunnossapito töineen ja varaosineen; lukuunottamatta työlaitteen kulutusosia, päivittäisiä huoltotoimenpiteitä ja koneen pesua.

Kokeile ja hyödy

Halutessasi voit lunastaa vuokraamasi koneen itsellesi ja saat koneen ostohinnassa vähintään 50 % hyvityksen maksamistasi vuokrista.

Vuokraaminen helpottaa budjetointia ja tarjouslaskentaa

Tiedät tarkasti koneen käytön kokonaiskustannukset etukäteen.

Kaikissa vuokrakoneissa on kaskovakuutus

Kaikissa Cat Rental Storen vuokrakoneissa on kaskovakuutus, jolloin asiakkaan riskiksi jää vakuutuksen 2000 € omavastuuosuus vahinkoa kohti. Arvonlisäverovelvollisen vuokralleottajan on maksettava omavastuuosuuden lisäksi ALV koko korjauslaskun osalta. ALV osuus on maksajalleen vähennyskelpoinen.