Vuokrattavat koneet

Laajasta valikoimastamme löydät oikean koneen tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu!

Tunnethan jo meidän asiakaslupauksemme?

VUOKRAAMME SINULLE MARKKINOIDEN PARHAIMMAT JA LUOTETTAVIMMAT CAT-KONEET.
Kaikki koneemme ovat alle 3 vuotta vanhoja ja alle 3 000 tuntia käytettyjä.

CAT-VUOKRAKONEISSA ON RUNSAS VARUSTELU
Konemallikohtainen runsas varustelu antaa sinulle mahdollisuuden tehokkaaseen työskentelyyn ja erilaisten lisälaitteiden käyttöön.

APUNASI ON ALAN PARAS HUOLTOVERKKO JA CAT-OSAAMINEN.
Ongelmatilanteessa Witraktorin huoltotiimi auttaa koko maassa. Jos koneeseen tulee käytön estävä vika, on mekaanikkomme koneen luona kuudessa työtunnissa ilmoituksestasi. Kone korjataan 24 tunnin sisällä tai saat varakoneen tilalle (työpäivinä klo 8-16 Manner-Suomen alueella).

VOIT KOKEILLA, OSTAA JA HYÖTYÄ!
Voit koska tahansa ostaa vuokraamasi koneen käytettynä Cat-takuukoneena. Saat maksamistasi vuokrista vähintään 50 % hyvityksen koneen ostohinnassa ja 12 kuukauden tai
3000h tehtaan takuun voimansiirrolle sekä hydrauliikalle.

Tervetuloa tutustumaan koneisiin!

Löydä täältä alueesi Cat-konemyyjä!

Vuokrakalustoomme kuuluvat lisäksi:

Vuokrakalustomme monipuolistuu ja laajenee. Yksityiskohtaisempia tietoja vuokrakalustostamme saat oheisia linkkejä klikkaamalla.

Kaikkien vuokrakoneiden perushintaan sisältyy kaskovakuutus, jossa vuokraajan vahinkokohtainen omavastuu on 2000 € (alv. 0 %). Rekisteröidyissä laitteissa myös liikennevakuutus sisältyy vuokrahintaan.