Maarakentaminen

Maarakennuskoneet ovat oleellinen osa Caterpillarin historiaa ja nykypäivää. Caterpillarin menestystarina sai kunnon sysäyksen Yhdysvaltojen San Franciscossa lähes 100 vuotta sitten, kun se aloitti telatraktoreiden valmistuksen. Tämä - nykyisen puskukoneen edeltäjä - osoittautui todella monikäyttöiseksi koneeksi ja löysi nopeasti paikkansa erilaisista applikaatioista, myös maarakennuksesta.

Konetarpeet ovat tulleet sittemmin vaativammiksi ja Cat-maarakennuskonemallisto kasvanut voimakkaasti. Pyöräkuormaajia alettiin valmistamaan 1950-luvulla, tela-alustaisia kaivukoneita 1970-luvulla ja kaivurikuormaajia 1980-luvulla. Tänään Caterpillar tarjoaa täyden valikoiman maarakennuskoneita erilaisiin rakentamiseen liittyviin applikaatioihin mm. maansiirtoon, louhintaan ja viherrakentamiseen.

Maarakennus on pääomavaltaista toimintaa, jossa koneella on merkittävä rooli. Oikeanlaisen ja -kokoisen koneen valinnan lisäksi tulee huomioida koko sen elinkaari. Olet sitten vasta-aloittelija tai alan konkari, kalustossasi yksi tai sata konetta, toimintasi pientä tai suurta, Witraktor tarjoaa sinulle asiakaslähtöisen, kokonaisvaltaisen, tarpeisiisi sopivan ratkaisun.