Maataloustarvikkeet

Wihurin maataloustarvikevalikoima kattaa alkuvaiheessa tärkeimmät kasvinviljelytilojen tuotantotarvikkeet. Edustussopimukset on tehty suoraan valmistajien kanssa ja niiden valinnassa suomalaisuudella on ollut suuri merkitys. Liikevaihdoltaan tärkein tuoteryhmä koostuu lannoitteista ja edustammekin lohjalaista perheyritystä Cemagro Oy:tä. Yrityksen uusi tuotantolaitos on juuri aloittanut toimintansa Tohmajärvellä, Niiralassa.

Kasvinsuojeluaineet muodostavat valikoimaltaan maataloustarvikekaupan laajimman tuoteryhmän. Wihuri Oy Tekninen Kauppa edustaa alan merkittävimpiä valmistajia. Tälle kasvukaudelle on tehty myyntisopimukset mm. FMC:n, Bayerin, Basfin, Syngentan, Adaman ja Nufarmin tuotteista. Valikoimasta löytyy myös useita tunnettuja yksinmyyntituotteita. Kasvinsuojeluaineet varastoidaan Vantaan keskusvarastossa, josta ne toimitetaan keskitetysti suoraan asiakkaille.

Myös tärkeimmät peltokasvien siemenet löytyvät nyt Wihurin valikoimista. Yhteistyötä tehdään sekä Peltosiemen- että Tilasiemen-pakkaamoiden kanssa. Uutena yhteistyökumppaninamme on nyt myös Naturcom. Tarjonta vaihtelee jonkin verran alueittain, kunkin pakkaamon tuotannossa olevan lajikevalikoiman mukaan. Jatkossa pyrimme keskittymään muutamaan valtalajikkeeseen.

Maatilojen polttoainekaupassa jälleenmyyntisopimus on tehty ST1:n kanssa. Myynnissä on maatilojen tarvitsemat nestemäiset polttoaineet eli poltto- ja dieselöljyt, joita voidaan myydä kaikkialle Manner-Suomeen. Muita myyntiin tulevia tuotteita ovat John Deere -paalaustarvikkeet, eli paaliverkot, paalinarut ja käärintäkalvot. Tuotteet on erityisesti suunniteltu käytettäviksi John Deere-paalaimissa, mutta toimivat erinomaisesti myös muissa merkeissä.

Maataloustarvikkeiden tuoteopas

Kasvinsuojeluaineet

Witraktorin maataloustarvikkeista löydät ratkaisut peltokasvien rikka-, tauti ja tuholaistorjuntaan sekä kasvunsäätöön. Valikoimamme koostuu alan merkittävimpien valmistajien tuotteista, ja edustussopimukset on tehty suoraan valmistajien kanssa.

Kasvinsuojeluaineet >

Tiedä mitä ruiskutat!

Witraktorilta saat laadukkaat ja luotettavat tuotteet mm. viljojen, öljykasvien ja herneen kasvinsuojeluun. Valikoimastamme löydät ratkaisut rikkakasvien, tuhohyönteisten ja kasvitautien torjuntaan sekä kasvunsäätöön. Tuotteet on ostettu suoraan alan merkittävimmiltä valmistajilta, varastoidaan Vantaan keskusvarastollamme ja toimitetaan asiakkaille pääosin toimitusmyyntinä.

Lue lisää

Polttoaineet

Kauttamme kaikki polttoöljyt ja dieselit niin maatalouteen kuin koneurakointiin. Polttoainetoimittajamme on kotimainen ST1 jonka valikoimista löytyy perus polttoainelaatujen lisäksi myös lisäaineistetut -ja räätälöidyt polttoaineet, niin lämmitykseen kuin nykyaikaisille dieselkoneille. Meidän kauttamme voit tilata polttoaineet koko Suomeen.

Polttoaineet >

Lannoitteet

Lannoitetoimittajamme Cemagron kautta on saatavilla laaja valikoima erilaisia lannoitteita kuten Agro-lannoitesarja viljan ja nurmen viljelyyn sekä Gardenia-sarja erikoiskasveille. Nopeasti sulavat ravinteet ja kestävä tasakokoinen rae takaavat onnistuneen lannoitustuloksen. Kaikki lannoitteet pakataan kotimaassa ja yhtiö on 100% kotimaisessa omistuksessa.

Lannoitteet >

Fertilex-lannoitteet

Luomulannoite, joka valmistetaan Suomessa, Mynämäellä. Matalan kuivauslämpötilan ansiosta kuivausprosessi ei hukkaa lannan sisältämää typpeä ja tällöin ammoniakkipäästöt pienenevät merkittävästi. Lannan suorasyöttö kanalasta kuivausprosessiin estää ravinteiden haihtumisen lisäksi maa-aineksien pääsyn tuotteeseen.

Luomulannoitteet >

Maanparannus

Nordkalkilta laajavalikoima kalkkeja erilaisiin käyttö tarpeisiin. Tuotteinamme Nordkalkin Aito-maanparannuskalkit peltojen pH:n nostoon, rehukalkit eläinten ruokintaan, Fostop-rakennekalkki savimaiden rakenneongelmiin ja fosforin valumaongelmien ehkäisyyn.

Maanparannus >

Paalaustarvikkeet

Edustamme John Deere-paalaustuotteita ja ne toimivat hyvin kaikissa koneissa.
Löydät meiltä myös Biomin® BioStabil -tuotesarjan, joka on valikoitujen maitohappobakteerien seos nurmirehun säilöntään.


Paalaustarvikkeet / rehuntekotuotteet >

Siemenet

Siemenkauppaa teemme yhteistyössä Peltosiemen-ja Tilasiemen-ketjujen, sekä Naturcomin kanssa. Näin voimme taata sopivat lajikkeet koko Suomeen. Saatavilla myös nurmille sopivat siemenseokset, kerääjäkasvien siemenet sekä maanparannusseokset.

Lajikkeet:

https://www.peltosiemen.fi/peltosiemen-lajikkeet/
https://www.tilasiemen.fi/fi/lajikkeet

https://naturcom.fi/tuoteosasto/kasvinviljely/

Ajankohtaista kerääjäkasveista ja heinänsiemenistä ->

Witraktorin maataloustarvikemyyjät

Ota yhteys lähimpään maataloustarvikemyyjääsi ja sovi tapaamisesta toimipisteessämme, niin etsitään yhdessä parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeillesi!

Maataloustarvikemyyjät >