Ajankohtaista kasvinsuojelussa

Talvi oli syyskylvöisille viljelykasveille vaikea, ja uudelleen kylvettävä ala kasvaa tänä keväänä suureksi. Talvesta selvinneiden kasvustojen lannoitukset ovat kuitenkin alkaneet ja rikkatorjunnan ajankohta lähestyy vauhdilla. Viileässäkin säässä tehokkaat Tripali, Broadway, Saracen ja Ratio 50 SX sopivat erityisen hyvin syysviljojen rikkatorjuntaan, ja niillä riittää tehoa hankalimpiinkin syysitoisiin rikkakasveihin. Saracen on erinomainen ja edullinen tuote myös apilattomien nurmien rikkatorjuntaan. Kasvunsäätöön meiltä löytyvät tutut trineksapakit Sonis ja Trimaxx sekä CCC-valmiste Stabilan.

Kevätkylvöjen käynnistymistä odotellaan kuumeisesti, ja herneen kylvöt ovat monin paikoin jo käynnissä. Witraktorin valikoimasta löydät laadukkaat ja luotettavat tuotteet myös öljykasvien ja herneen kasvinsuojeluun. Uutena tuotteena valikoimassamme on esim. Zetrola, joka on luotettu tuote heinämäisten rikkakasvien torjuntaan mm. herneeltä ja öljykasveilta. Rypsin ja rapsin rikkatorjuntaan löytyy nyt Butisan Topin lisäksi myös tuttu Galera. Huomioithan, että rapsikuoriaisten torjunnan tukipilari Avaunt on myynnissä enää toukokuun ajan. Tee siis tilauksesi viipymättä!

Viljojen tautiaineuutuus Revystar XL on kahden tehoaineen, Revysolin ja Xemiumin seos. Se antaa erityisen pitkän tautisuojan ja tuo viljojen tautitorjuntaan täysin uudenlaista resistenssinhallintaa. Revystar XL on saatavana vain Witraktorilta.

Nyt tilaat meiltä myös lehtilannoitteet kasvinsuojelun yhteyteen! Tarjolla ovat mm. mangaani-, rikki- ja boorilannoitteet, moniravinnelannos Entire sekä paristojen kierrätyksen sivutuotteena syntyvät suomalaiset hivenlannoitteet ZM-Grow ja ZMC-Grow.

Uusia tuotteita kasvinsuojeluun!

Kevään edetessä kasvinsuojeluaineiden kysyntä on vilkastunut. Olemme saaneet myyntiimme suoraan valmistajilta uusia yksinmyyntituotteita, muun muassa Tripali - kolmen tehoaineen rikkakasviaine viljoille, Revystar XL - uuden sukupolven tautiaine sekä Gallup XL - uusi kaliumsuolapohjainen glyfosaatti.

Witraktorin maataloustarvikemyyjät

Ota yhteys lähimpään maataloustarvikemyyjääsi, niin etsimme parhaat ratkaisut kasvinsuojelutarpeisiisi!

Maataloustarvikemyyjät >