Kasvinsuojeluaineet

Witraktorin valikoimasta löydät laadukkaat ja luotettavat tuotteet myös öljykasvien ja herneen kasvinsuojeluun. Uutena tuotteena valikoimassamme on esimerkiksi Zetrola, joka on luotettu tuote heinämäisten rikkakasvien torjuntaan muun muassa herneeltä ja öljykasveilta. Rypsin ja rapsin rikkatorjuntaan löytyy nyt Butisan Topin lisäksi myös tuttu Galera. Huomioithan, että rapsikuoriaisten torjunnan tukipilari Avaunt on myynnissä enää toukokuun ajan. Tee siis tilauksesi viipymättä!

Viljojen tautiaineuutuus Revystar XL on kahden tehoaineen, Revysolin ja Xemiumin seos. Se antaa erityisen pitkän tautisuojan ja tuo viljojen tautitorjuntaan täysin uudenlaista resistenssinhallintaa. Revystar XL on saatavana vain Witraktorilta.

Muistathan, että ammattikäyttöön tarkoitettuja kasvinsuojeluaineita saavat ostaa vain henkilöt, joilla on voimassa oleva kasvinsuojeluainetutkinto! Varaudu esittämään tutkintotodistuksesi myyjälle tilausta tehdessäsi.

  • Witraktorilta löydät tuotteet rikkakasvien torjuntaan

  • Witraktorilta löydät tuotteet kasvitautien torjuntaan

  • Witraktorilta löydät tuotteet tuhohyönteisten torjuntaan

  • Witraktorilta löydät tuotteet kasvunsäätöön

Witraktorin kasvinsuojeluaineiden tuotelistaus 2022


Tuotteisiin liittyvät käyttöturvallisuustiedotteet löydät osoitteesta: https://www.tekninenkauppa.fi/elinkaaripalvelut/kayttoturvallisuustiedotteet

Kasvinsuojeluaineet varastoidaan pääosin Vantaan keskusvarastossa, josta ne toimitetaan keskitetysti suoraan asiakkaille.

Ajankohtaista kasvinsuojelussa

Witraktorin maataloustarvikemyyjät

Ota yhteys lähimpään maataloustarvikemyyjääsi, niin etsimme parhaat ratkaisut kasvinsuojelutarpeisiisi!

Maataloustarvikemyyjät >