Lannoitteet

Cemagro Oy on vuonna 2008 perustettu, ainoa täysin kotimaisessa omistuksessa oleva lannoiteyhtiö. Yhtiö markkinoi perinteisten kemiallisten peltolannoitteiden lisäksi myös hybridilannoitteita sekä erikoiskasveille räätälöityjä lannoitteita. Valikoiman täydentää Gardenia-tuoteperhe perunalle ja puutarhaan, luomulannoitteet sekä lehtilannoitteet. Tuotteiden myynti tapahtuu koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta.


TUOTTEET
Yrityksen tuotevalikoimasta löytyy lannoitevaihtoehtoja niin viljalle, nurmelle kuin kloorinaroille kasveille, kuten mm. perunalle. Pääsääntöisesti tuotteet ovat epäorgaanisia seoksia, mutta tuoterepertuaari on laajentunut myös luomulannoitteella ja tavoitteena on saada lisää innovatiivisia luomuvaihtoehtoja markkinoille. Lannoitteiden ohella tuotevalikoimaan kuuluu maantiesuola.

Sen lisäksi, että tuotevalikoima pitää sisällään laajan valikoiman tuotteita eri ravinnearvoin, tuotevalikoima pitää sisällään myös eri tyyppisesti valmistettuja seoksia. Cemagron tuotevalikoimasta löytyy kemiallisten yksirakeisten lannoitteiden lisäksi hybridilannoitteita, jotka muodostuvat kahdesta rakeesta. Toisessa rakeessa on moniravinnelannoite ja toisessa rakeessa lisätyppi. Nämä niin kutsutut hybridilannoitteet ovat vuosien saatossa voittaneet satokilpailuja ja saaneet kiitosta mm. erityisen hyvästä liukenevuudesta maahan. Myös vesiliukoisen fosforin osuus on hybridilannoitteissa suurempi.

Cemagron päävarasto sijaitsee Tohmajärven Niiralassa ja muut varastot sijaitsevat Kaskisissa ja Porvoon Tolkkisissa.

Hybridi peltolannoitteet
Kemialliset peltolannoitteet
Peruna- ja puutarhalannoitteet
Metsälannoitteet
Luomulannoite
Nestemäiset lannoitteet

Witraktorin maataloustarvikemyyjät

Ota yhteys lähimpään maataloustarvikemyyjääsi, niin etsimme parhaat ratkaisut juuri sinulle!

Maataloustarvikemyyjät >