Kerääjäkasvit ja heinänsiemenet

Kerääjäkasvit ja heinänsiemenet Witraktorilta kesän tarpeisiin!

Yleisnurmiseoksessa on timoteita ja nurminataa, ja se on hyvä vaihtoehto luonnonhoitopelloille ja säilörehunurmiin. Jos halutaan apilaa mukaan seoksiin, niin silloin kannattaa valita apilanurmiseos, jossa on mukana timoteitä, ruokonataa, puna-apilaa, alsikeapilaa sekä englanninraiheinää. Tämä seos toimii hyvin myös viherlannoitusnurmena. Meiltä löytyy myös puna-apilaa puhtaana, mikäli halutaan tehdä omia apilaseoksia. Kylvömäärä vaihtelee näillä seoksilla 20-30 kg/ha.

Kerääjäkasveiksi meiltä löytyy valkoapilaa, veriapilaa sekä italianraiheinää. Italianraiheinä sopii hyvin käytettäväksi silloin, kun halutaan pellolle vihermassaa. Raiheinän kylvössä on hyvä pitää huolta, että siitä ei muodostu riesaa rikkakasvina seuraavina vuosina. Apilat sopivat hyvin, kun halutaan ladata typpeä maahan. Apiloista veriapila toimii hyvin myös maanparantaja paalujuurensa ansiosta. Kylvömäärä kerääjäkasveille ovat raiheinälle 5-7 kg/ha, valkoapilalle 2-5 kg/ha ja veriapilalle 4-7 kg/ha. Kerääjäkasvilajikkeita voidaan käyttää myös 1.vuotisissa nurmiseoksissa.

Meiltä on myös mahdollista tilata räätälöityjä seoksia, mikäli halutaan tietynlaisia seoksia tai lajikkeita. Meidän kauttamme on myös mahdollista saada monia erilaisia maanparannusseoksia. Kysy rohkeasti lisää myyjiltämme!

Valmiit siemenseokset toimitetaan Vantaan keskusvarastolta ja samoihin toimituksiin voidaan yhdistää torjunta-aineita, hivenaineita tai paalaustarvikkeita. Toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti seuraavana päivänä tilauksesta, kätevästi kotiosoitteeseen.

Witraktorin maataloustarvikemyyjät

Ota yhteys lähimpään maataloustarvikemyyjääsi, niin etsimme parhaat ratkaisut kasvinsuojelutarpeisiisi!

Maataloustarvikemyyjät >