Materiaalinkäsittely

Tiedämme, että kun kyse on materiaalinkäsittelykoneista, sinun menestys riippuu korkeasta tuottavuudesta ja luotettavasta suorituskyvystä. Uudet Cat-materiaalinkäsittelykoneet on suunniteltu ankariin työolosuhteisiin erityisesti teollisuuden, romun kierrätyksen ja lastinkäsittelytehtäviin, jotka edellyttävät turvallisia, laadukkaita ja luotettavia tuotteita. Nämä koneet on suunniteltu yhtä asiaa varten - liikuttamaan materiaalia.

Jäte- ja kierrätysteollisuus - Witraktor tarjoaa täyden valikoiman koneratkaisuja, jotka auttavat sinua maksimoimaan kannattavuuden ja pysymään askeleen edellä toiminnassa. Jos sinulla on jäteasema tai kierrätyskeskus, Witraktor voi toimittaa Cat-liukuohjatut kuormaajat, pyöräkuormaajat ja materiaalinkäsittelykoneet, joiden avulla lajittelu sekä uudelleenkäsittely sujuvat nopeasti ja turvallisesti. Kierrätysmateriaalin tiivistämiseen tai valmisteluun valikoimamme koostuu kaatopaikkajyristä, kaivukoneista ja runko-ohjatuista dumppereista, jotka auttavat hallitsemaan suuria määriä materiaalia.

Romu- ja purkuteollisuus - Pysyäksesi kilpailukykyisenä romu- ja purkuliiketoiminnassa, sinun täytyy pitää käyttökustannukset mahdollisimman alhaisina. Witraktor yhdistää asiantuntemuksensa paikan päällä tehtävistä huolloista luokkansa parhaisiin koneisiin, jotka auttavat nopeuttamaan työtäsi, ajavat polttoaineen kulutusta alas ja ennen kaikkea auttavat saavuttamaan hyvän kannattavuuden. Ankariin olosuhteisiin romuttamoille Caterpillar tarjoaa täyden valikoiman materiaalinkäsittelykoneita ja pyöräkuormaajia. Caterpillarin työlaitevalikoimasta löytyy kourat, magneetit ja kauhat, joiden avulla kuorman siirto paikasta A paikkaan B sujuu vaivattomasti.  Cat-kaivukonemallisto takaa vahvat tuotteet purkutöitä varten. Ne voidaan varustella nopeasti vaihdettavissa olevilla Caterpillarin purkutyölaitteilla mm. pulveroijilla, multiprosessoreilla ja iskuvasaroilla.