Moottorit ja varavoima

Maanteillä, merellä, maalla tai syvällä sen alla Cat-moottorit liikuttavat koneita ja tuottavat energiaa ympäri maailmaa. Jo yli 85 vuoden ajan, Caterpillar on vastannut kaltaisiesi asiakkaiden voiman- ja energiantuotannon haasteisiin ympäri maailmaa.

Witraktor on toimittanut Cat-tuotteisiin perustuvia ratkaisuja suomalaisille asiakkaille jo vuodesta 1947. Pitkä historiamme, eri alojen asiantuntijat, alan kattavin huoltoverkosto sekä Caterpillarin tuki takavat, että pystymme menestyksellisesti ratkaisemaan voiman- ja energiantuotannon haasteeseesi.

Caterpillar on maailman suurin keskinopeiden dieselmoottoreiden valmistaja ja yksi maailman suurimmista nopeakäyntisten dieselmoottoreiden valmistajista. Tehovalikoimaamme välillä 5-16 000 kw ei ole suunniteltu vastaamaan pelkästään tämän päivän haasteisiin; olemme valmiita kohtaamaan huomisen haasteet kanssasi.

Moottorimme liikuttavat huviveneitä, työaluksia ja valtamerialuksia ympäri maailman meriä. Cat-maansiirto- ja -kaivoskoneet sekä mitä erilaisimmat asiakkaiden koneet toimivat Cat-moottoreiden ja -voimansiirtojärjestelmien avulla.  

Diesel- ja kaasugeneraattorimme turvaavat sähkönsaannin mitä kriittisimmissä kohteissa, kuten sairaaloiden leikkausaleissa ja tietokonesaleissa. Meillä on ratkaisuja pieniin ja suuriin tarpeisiin. Tuotamme luotettavasti sähköä ja lämpöä jatkuvassa käytössä. Erilaisia sovelluksia on mm. sairaaloissa, voimalaitoksissa, virastoissa, tehtaissa, kaivoksissa, sotilaskohteissa, lentokentillä. Toimituksen voimme räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Jos sähköntarpeesi on lyhytaikainen, laitteen hankinta ei välttämättä ole paras ratkaisu. Tarjontaamme kuuluu suuri valikoima vuokrattavia dieselgeneraattoreita.

Jos olet laitevalmistaja, OEM-tuotteemme, Cat-komponentit ja järjestelmät varmistavat tuotteesi luotettavuuden ja kestävyyden. Suuremmilla järjestelmätoimituksilla on mahdollista pienentää tuotekehitys- ja tuotantokustannuksia.