Diesel- ja kaasugeneraattorit

Cat-aggregaatit

Cat-dieselgeneraattorit ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja joustavasta huoltopalvelustaan. Witraktorilla on myös suuri valikoima Cat-vuokrageneraattoreita tarjolla. Äänieristetty ja helposti siirrettävä paketti on kätevä sähkövoimala- projektikohteisiin.

Lue lisää Cat-dieselgeneraattoreista

 

Varavoimalat

Cat-varavoimala on vaativien kohteiden ratkaisu vuosikymmeniksi. Toimitamme rinnankäyvät koneet, tahdistukset ja kaukovalvonnan projektikohteen mukaisesti. Tarvittaessa teemme avaimet käteen toimitukset suurillakin toimitussisällöillä. Sairaalat, viranomaiset, teollisuuslaitokset ja tietokonesalit jne. luottavat Witraktorin osaavan projektiorganisaation toimittamaan varavoimaan. Sähkötehot 10 - 4000 kVA, lisäksi CM-sarja 19 MVA asti.

Lue lisää Cat-varavoimaloista

 

Kaasugeneraattorit

Cat-kaasugeneraattorit sähkön-/lämmöntuotannon kohteisiin ovat luotettavia ja niiden hyötysuhde on korkea. Cat-voimalan huoltovälit ovat pitkiä alhaisen tehosuhteen ja korkean laadun ansiosta.

Lue lisää kaasugeneraattoreista

 

Vuokrageneraattorit

Cat-dieselgeneraattori tuottaa energiaa paikalliseen kohteeseen sähköverkosta riippumatta. Witraktorin dieselgeneraattoreiden vuokrakalusto on nopeasti valmiina palvelukseesi.

Lue lisää vuokrageneraattoreista

 

Katso yhteystiedot tästä