Teollisuusmoottorit

Cat© -dieselmoottorit

Rakennatpa millaista konetta hyvänsä, Caterpillarin dieselmoottorivalikoimasta löytyy ratkaisu sinun tarpeisiisi. Cat-dieselmoottorivalikoima on maailman kattavin ulottuen 8 kw:sta 6100 kw:iin. Uusimmat Cat- Stage V / Tier 4 dieselmoottorit hyödyntävät uusinta teknologiaa, jolla saavutetaan tiukimmatkin päästömääräykset polttoainetaloudesta tinkimättä. Mikäli myytte koneita alueille, joilla uusinta teknologiaa ei vielä haluta käyttää, valikoimaamme kuuluu myös tuotteita LRC (Less Regulated Countries) –alueille.

Tästä lisätietoja Stage V moottoreista. 

Cat-huoltoverkosto takaa varaosa- ja huoltopalvelut olipa koneesi sitten missä päin maailmaa hyvänsä. Korkeasti koulutetut huollon ammattilaiset takaavat, että huoltopalvelut ovat nopeasti ja tehokkaasti saatavilla.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan moottoriasennuksen luotettavasti ja päästömääräykset täyttävällä tavalla. Moottoriasennuksen onnistuminen varmistetaan testaamalla.

 

Cat© -kaasumoottorit

Cat-kaasumoottorit tarjoavat laajan tehovalikoiman välillä 41-3509 bkW.

Kun huoli ilmanlaadusta kasvaa, kasvaa kaasumoottoreidenkin rooli. Caterpillar kehitti ensimmäisen kaasumoottorinsa jo 50 vuotta sitten ja jatkaa kehityksen kärjessä. Moottorit ovat erittäin suorituskykyisiä, niiden polttoainetalous on hyvä ja päästöt pieniä.

Kaikki Cat-kaasumoottorit perustuvat erittäin kestävään dieselmoottorin runkoon, johon on integroitu Caterpillarin viimeisintä mikroprosessoritekniikkaa ajoituksen ja sytytyksen ohjaukseen käyttävä sähköinen sytytysjärjestelmä. Tämä tarkoittaa erittäin korkeaa luotettavuutta.