Varavoima

Cat-tuotteita käytetään vaativien kohteiden varavoimahuollossa; esim. sairaalat, tietokonesalit, energia­laitokset, lentoasemat, liikerakennukset ja teollisuus. Dieselgeneraattorit valmistetaan Pohjois-Irlannissa ja viimeistellään varavoiman erityisvaatimusten mukaisesti Suomessa.

Ammattitaitoinen ja kokenut projektiorganisaatiomme varmistaa, että varavoima-asennus tulee suunniteltua ja toteutettua luotettavalla tavalla.

Dieselgeneraattoriin on normaalisti asennettu Cat-ohjauskeskus suojaus- ja valvontalaitteineen. Ohjauskeskuksen vaihtoehtoja on useita moottorityypin ja käyttötarkoituksen mukaan.

Varavoimalat toimitamme haluttaessa valmiiksi asennettuna huonetilaan. Asennukseen kuuluvat yleensä sähkökaapeloinnit, pakoputkisto, ilmakanavoinnit, sulkupellit, polttoainejärjestelmä ym.

Varavoiman ohjauskeskus suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Keskuksessa voi olla myös tehokatkaisijat, varmistetun kuorman liitännät, akkuvaraaja sekä apulaitteiden ohjausten lähdöt. Lisäksi on saatavissa kaukovalvonta useilla eri vaihtoehdoilla.

Varavoimala voidaan toteuttaa myös konttirakenteisena rakennuksen vierelle, parkkipaikalle tms. Se voidaan verhoilla rakennuksen julkisivuun sopivalla tavalla. Ratkaisu on usein edullisin, koska jäähdytysilman kanavia ja pakoputkistoa ei tarvitse asentaa rakennuksen sisään.

Varavoimalan toimitukseen kuuluu käyttöönotto ja koulutus asiakkaan luona sekä loppudokumentaatio kansioissa ja sähköisinä tiedostoina. Järjestelmän toimintavalmius ylläpidetään säännöllisen huollon ja koekäyttöjen avulla, johon mielellämme tarjoamme huoltosopimusta.

AURORAN CAT-VARAVOIMAKONEET PALJON VARTIOINA NESTEELLÄ

Nesteen Porvoon Kilpilahden teollisuusalueella toimii neljä CAT-varavoimakonetta. Koneet turvaavat tuotantolaitoksien toimintaa ja takaavat turvallisen alasajon mahdollisten häiriötilanteiden varalta.
Lue koko artikkeli seuraavasta linkistä: linkki artikkeliin