Merimoottorit

Aina sopiva Cat-moottori

Kun valitset Cat-merimoottorin, saat maailmanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston takaamaan moottorisi pitkän käyttöiän. Kovimmatkin vaatimuksesi täyttävään Cat-merimoottoriin voit luottaa, se pitää sinut turvallisesti vesillä.

Huvivene

Kun valitset Cat-merimoottorin, saat maailmanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston takaamaan moottorisi pitkän käyttöiän. Kovimmatkin vaatimuksesi täyttävään Cat-merimoottoriin voit luottaa, se kuljettaa sinut ja miehistösi turvallisesti satamasta toiseen. Witraktorin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan ja asentamaan uuteen alukseesi juuri sopivan voimanlähteen.

Valikoimaamme kuuluu myös propulsio- ja kontrollijärjestelmät, jotka kuljettavat alusta varmasti maailman merillä.

Lue lisää merimoottoreista huviveneisiin

 

Luotsivene

Meri ei ole helppo työnantaja, mutta Cat-moottoroidulla aluksella voit keskittyä olennaiseen.  Moottoreiden polttoaineen kulutus, huoltokustannukset ja muut käyttökulut on minimoitu moottorin suunnittelulla ja rakenteella.

Lue lisää merimoottoreista työaluksiin

 

Tallink Galaxy

Apukoneesi on merellä ainoa sähkönlähteesi, siksi sen on toimittava kaikissa olosuhteissa. Koska Caterpillarilla on yli 80 vuoden kokemus merimoottorien valmistuksesta, moottorit on kehitetty luotettaviksi, polttoainetaloudellisiksi ja ympäristöystävällisiksi.

Lue lisää apukoneista

 

Lisätietoja: