Palvelut

Witraktor tarjoaa käyttäjilleen vaihtoehtoja John Deere koneiden pidempiaikaiseen turvaamiseen, niin uusien kuin käytettyjen koneiden omistajille. Tutustu kaikkiin jatkoturviimme, huolto- ja varaosapalveluihimme alhaalta.

Kysy lisätietoa huolto- ja varaosamyyjiltämme.

Huoltopaketit

Witraktor huoltopaketti sisältää kaikki valmistajan laatimat tuntiperusteisen huoltoohjelman mukaiset huolto-osat ja huolto-ohjeet. Osat huoltopakettiin toimitetaan sinulle haluamanasi ajankohtana, huomioiden koneesi käyttötunnit.
Voit valita sinulle sopivan sopimuslaskutusvälin ja ajankohdan oman taloutesi hallinnan kannalta optimaaliseen aikaan, kiinteällä hinnalla. Käytössäsi on lisäksi ammattitaitoinen tekinen tuki.

Lue lisää

Palvelusopimukset

Witraktor tarjoaa käyttäjilleen vaihtoehtoja koneiden pidempiaikaiseen turvaamiseen, niin uusien kuin käytettyjen koneiden omistajille. Tarjoamme jatkoturvia kaikille John Deere tuotteille, joita maahantuomme ja myymme yritysasiakkaillemme.

Lue lisää

PowerGard

Jatkoturva uudelle John Deerellesi ja huolettomia käyttötunteja huoletulla koneella.
Me Witraktorilla haluamme olla mukana varmistamassa sinun uuden John Deeresi käytön sujuvuutta vuosiksi eteenpäin ilman ikäviä yllätyksiä. Tarjoamme ostamallesi uudelle John Deeren koneelle PowerGard -jatkoturvan ja -huoltosopimuksen.

Lue lisää

GreenShield

Turva käytetylle John Deerellesi ja huolettomia käyttötunteja huolletulla koneella. Me Witraktorilla haluamme olla mukana varmistamassa sinun tulevan käyttökautesi sujuvuutta ilman ikäviä yllätyksiä. Witraktor tarjoaa ostamallesi tarkastetulle John Deere vaihtokoneelle tai jopa käytössäsi olevalle koneelle GreenShield -jatkoturvan ja -huoltosopimuksen.

Loe lisää

FarmSight

John Deere FarmSight on toiminnallisuuksiasi parantava palvelukokonaisuus maatilallesi. Sen toiminnot tuovat yhteen koneesi ja John Deeren teknologian ja tarjoaa juuri sinulle kustomoituja palvelukokonaisuuksia. FarmSight palveluratkaisut auttavat sinua samaan käyttöösi kaikki koneitasi koskettavat toiminnallisuudet ja vähän enemmän.
Me Witraktorilla olemme koonneet käyttöönne neljä eri palvelukokonaisuutta. Halutessasi voit laajentaa kokonaisuutta vastaaman oman tilasi tarpeita.

Lue lisää

Operations Center

Operation Centre kokoaa kaikki tilan hallintatiedot yhteen paikkaan. Helppotajuiset, integroidut työkalut tukevat agronomista päätöksentekoa ja auttavat saamaan pelloiltasi maksimaalisen sadon ja tasaisen laadun huomattavasti pienemmillä tuotantokustannuksilla.

Lue lisää

Expert Check

Tarkastuksessa erikoiskoulutettu mekaanikko käy traktorisi tai sadonkorjuukoneesi kohta kohdalta läpi valmistajan laatiman listan perusteella ja kirjaa tulokset raportille. Expert Check on saatavilla traktoreihin, leikkuupuimureihin, ajosilppureihin, ruiskutuslaitteisiin ja paalaimiin sekä maisemointi- ja puistonhoitokoneisiin.

Lue lisää

Varaosa-automaatti

Varaosat saatavilla kauttamme 24/7 kätevästi, myös aukiolojen ulkopuolella.
Varaosa-automaattimme toimipisteissä mahdollistavat joustavasti varaosien noudon, koneiden huoltoon jättämisen ja noutamisen.

Lue lisää