Expert Check ja Expert Check 7+

Expert Check

Varmista työkoneesi optimaalinen suorituskyky sesongin aikana.

Paranna käyttöastetta ja toiminta-aikaa, alenna kustannuksia ja aja turvallisemmin, sekä mukavammin. Onpa John Deeren koneesi minkä ikäinen hyvänsä – Expert Check -tarkastus auttaa saavuttamaan nämä tavoitteet.

Expert Check on saatavilla traktoreihin, leikkuupuimureihin, ajosilppureihin, ruiskutuslaitteisiin ja paalaimiin sekä maisemointi- ja puistonhoitokoneisiin.

Expert Check käyttöedut

Expert Check on alalla täysin uniikki tarkastusprosessi. 80 kohdan tarkastus perustuu valtavaan määrää kerättyä tietoa. Tietoa kertään yli 260 000 yhdistetystä koneesta, yli 2 000:lta jälleenmyyjän teknikolta ja 200:lta tehtaan asiantuntijalta saatuihin, jatkuvasti päivitettäviin tietoihin, jotka ovat kaikkien jälleenmyyjien käytettävissä. Lisäksi vain Expert Check -teknikot pääsevät käsiksi tehtaan työkaluihin, analytiikkaan ja ohjelmistoon, joiden avulla he voivat tuottaa kattavan raportin traktorisi tilasta ja yksilöidyistä tarpeista. Näiden laadukkaiden tietojen perusteella voit tehdä älykkäämpiä kunnossapito- ja korjauspäätöksiä.

Expert Check 7+

ASIANTUNTIJATARKASTUS TUKEE KONEESI ALKUPERÄISTÄ TOIMINTAKUNTOA

Huomattava osa aktiivisesti käytössä olevista koneista on yli 7 vuoden ikäisiä. Suuren mittakaavan, kokemuksen ja kerätyn datan ansioista meillä on tarkat tiedot osien vaihtotarpeista. Pystymme tuomaan teille kustannussäästöjä ja varmistamaan koneittesi korkean suorituskyvyn ylläpitämisentuottaa yksityiskohtaisen raportin, josta ilmenee traktorisi kunto. Saat tarkkoja suosituksia mahdollisiin ongelmiin ja tarvittaviin korjauksiin John Deeren Original-alkuperäisosilla, tehdaskunnostetuilla Reman-varaosilla tai Alternatives-varaosilla. Nyt voit vaalia traktoriasi pidempään – traktori ansaitsee palkkansa, kun sen suorituskyky on paras ja kustannukset ovat pienemmät.

• Varmista ja paranna koneesi käytettävyyttä, säilytä maksimaalinen suorituskyky ja pidä kustannukset kurissa kattavien tarkastus- ja korjausratkaisujen avulla. Tarkastus on aina räätälöity traktorisi iän mukaan.

• Vaihtoehtoisesti voit valita yli 7-vuotta vanhemmalle John Deere -koneellesi Expert Checkin, eli asiantuntijatarkastuksen edullisemmilla varaosilla. Pätevä Witraktor -huoltoteknikko suorittaa traktorillesi tarkastuksen John Deeren tehtaan ohjeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Tarkastuksen aikana:

• Käymme läpi yli 70 tarkastuspistettä ja samalla analysoimme koneesi kokonaiskuntoa. Teemme koneesi tuntiperusteisen huollon sopimuksen mukaisesti. Tarkastuksen jälkeen laadimme raportin traktoristasi löytyneistä korjaustarpeista ja jaamme tiedon kunnostusta vaativista kohteista kanssasi.

• Korjaustyöt voimme suorittaa joko alkuperäisillä, kunnostetuilla tai vaihtoehtoisilla varaosilla. Näin traktorin korkea suorituskyky säilyy, mutta käyttökustannukset pysyvät kurissa.

Varaosa vaihtoehdot:

JOHN DEERE Alkuperäiset varaosat – Paras valinta

Alkuperäisosat ja John Deere -merkkituotteet on valmistettu erityisesti John Deereä varten ja ne on testattu tiukasti laatunsa, teknisten tietojensa, sekä pitkäikäisyytensä suhteen ne ovat aina ensisijainen valinta koneesi huoltoa tehtäessä.


JOHN DEERE ALTERNATIVES – Hyvä valinta

John Deeren Alternatives-varaosat ovat parhain vaihtoehto koneille, joita ei käytetä yhtä paljon kuin ensisijaista kalustoasi. Kaikki tämän kilpailukykyisesti hinnoitellun tuotesarjan varaosat käyvät läpi John Deere -sertifiointiprosessin, mikä varmistaa, että ne sopivat koneisiisi aina muiden valmistajien osia paremmin. Tuotteilla on 12 kk varaosatakuu.

JOHN DEERE REMAN – Parempi valinta

Komponentit joiden runko/kuori on uudelleen käytettävissä, ovat Remain ohjelman piirissä. Uudelleenrakentamisen aikana vikaantuneet ja kuluneet osat vaihdetaan alkuperäisosiin, minkä jälkeen ne tarkastetaan ja niiden alkuperäistä vastaava suorituskyky testataan. Tämä on ympäristöystävällinen korjausvaihtoehto, joka parantaa käytettävyysaikaa ja suorituskykyä sekä pienentää käyttökuluja.

  • John Deere -laatu

  • Optimoitu koneen käytettävyysaika

  • John Deeren takuu

  • Pienemmät käyttökustannukset

  • Kunnostettu uusimpien teknisten vaatimusten mukaan

JOHN DEERE ALTERNATIVES – Hyvä valinta

John Deeren Alternatives-varaosat ovat parhain vaihtoehto koneille, joita ei käytetä yhtä paljon kuin ensisijaista kalustoasi. Kaikki tämän kilpailukykyisesti hinnoitellun tuotesarjan varaosat käyvät läpi John Deere -sertifiointiprosessin, mikä varmistaa, että ne sopivat koneisiisi aina muiden valmistajien osia paremmin. Tuotteilla on 12 kk varaosatakuu.

Kysy lisätietoa huollostamme tai jälkimarkkinoinnista.