Uuden sukupolven kaivukoneet nyt myös 36 tonnin kokoluokassa

Uuden sukupolven cat-kaivukoneet tarjoavat enemmän vaihtoehtoja, paremman tehokkuuden ja pienemmät käyttökustannukset 36 tonnin kokoluokassa
Caterpillarin uuden sukupolven 36 tonnin kokoluokan kaivukoneet – 336 ja 336 GC – lisäävät käytön tehokkuutta, vähentävät polttoaine- ja huoltokustannuksia ja parantavat käyttäjän mukavuutta aiempiin malleihin verrattuna. Uudet kaivukoneet tarjoavat ainutlaatuisia erityisominaisuuksien yhdistelmiä, jotka täyttävät urakoitsijoiden tavoitteet tuottavuudessa ja kustannuksissa.

Suuren suorituskyvyn tarjoavassa Cat 336 -mallissa on vakiona integroitu Cat Connect -tekniikka ja näistä kahdesta suurin teho ja nostokyky. Tuloksena on paras tuottavuus pienimmillä kustannuksilla.

Uudessa Cat 336 GC -mallissa tuottavuusominaisuudet sekä alentunut polttoaineenkulutus ja huoltokustannukset ovat tasapainossa. Lopputuloksena on erinomainen luotettavuus sekä pienet tuntikohtaiset kustannukset.
Tekniikka parantaa tehokkuutta jopa 45 prosenttia

Uudessa Cat 336 -mallissa on vakiona alan korkein taso tuottavuutta nostavaa tekniikkaa. Integroitu Cat Connect -tekniikka lisää käyttötehokkuutta jopa 45 prosenttia perinteisiin kaivutekniikoihin verrattuna.

Vakiona oleva Cat Grade ja 2D-koneohajusjärjestelmä tarjoaa opastuksen syvyyden, kaltevuuden ja vaakasuoran etäisyyden osalta tasauksessa kosketusnäytön avulla lisäten käyttäjän tarkkuutta. Järjestelmä voidaan helposti päivittää Cat Grade -järjestelmään Advanced 2D:n tai Cat Grade 3D:ksi.

Vakio Grade Assist -järjestelmä automatisoi puomin, kaivupuomin ja kauhan liikkeet, joten käyttäjä pitää tason helposti ja vaivattomasti yhden vivun kaivuulla.

Cat Payload -järjestelmä tuottaa tarkat tavoitekuormat ja parantavat kuormaustehokkuutta työnaikaisella punnituksella ja reaaliaikaisella kuorman arviolla ilman kääntöä kuorma-auton yli-/alikuormauksen estämiseksi.

E-fence-ominaisuus estää kaivukonetta siirtymästä käyttäjän määrittämien pisteiden ulkopuolelle. Tämä on erityisen kätevää, kun työskennellään rakenteiden alla tai lähellä liikennettä.

Cat LINK™-laitteisto ja -ohjelmisto yhdistää työmaat toimistoon ja tuottaa asiakkaille koneen tärkeät käyttötiedot.
Polttoaineensäästö jopa 15 prosenttia

Seuraavan sukupolven Cat-kaivukoneet kuluttavat vähemmän polttoainetta kuin F-sarjan mallit – jopa 15 prosenttia vähemmän kuin 336F-malli.

Uusi Smart-käyttötila sovittaa automaattisesti moottorin ja hydrauliikan tehon kaivuolosuhteisiin ja optimoi sekä polttoainetalouden että suorituskyvyn. Moottorin kierrosluku laskee automaattisesti polttoaineen kulutuksen laskemiseksi edelleen, kun hydraulitehon tarvetta ei ole.

Jäähdytysjärjestelmässä on uusi puhallin, joka toimii vain tarvittaessa ja pitää kaivukoneen oikeassa käyttölämpötilassa parasta tehokkuutta varten.

Cat 336- ja 336 GC -malleissa on uusi sähköhydraulijärjestelmä, joka on suunniteltu nopeaa reagointia ja tehokkuutta varten, ja järjestelmässä on uusi pääohjausventtiili, joka poistaa esiohjauslinjojen tarpeen, vähentää painehäviöitä ja alentaa polttoaineen kulutusta. Hydraulilinjojen vähenemisen ansiosta kaivukoneissa tarvitaan vähemmän öljyjä, mikä alentaa pitkän aikavälin käyttökustannuksia.
Huoltokulut alentuneet jopa 15 prosenttia

Entistä pidempien ja paremmin synkronoitujen huoltovälien ansiosta uudet Cat-kaivukoneet työskentelevät enemmän vähemmillä kustannuksilla ja huoltokustannukset ovat jopa 15 prosenttia edellistä F-sarjaa alemmat.

Uusi Cat-ilmasuodatin integroidulla esipuhdistimella sekä karkea- ja hienosuodattimilla kaksinkertaistaa pölykeräyskapasiteetin aiempaan rakenteeseen verrattuna.

Catin uudella hydrauliikan paluusuodattimella on jopa 3 000 tunnin käyttöikä, 50 prosenttia aiempaa suurempi.

Polttoainejärjestelmän suodattimien vaihtoväli on nyt 1 000 tuntia – 100 prosentin lisäys aiempiin suodattimiin verrattuna.

Polttoainejärjestelmän veden ja sakan poistot ja hydraulijärjestelmän öljyntason tarkastuspaikka ovat toisiaan lähellä ja maasta käsillä, joten päivittäinen huolto on nopeaa, helppoa ja turvallista.
Uusi ohjaamo parantaa käyttäjän suoritustasoa

Valittavana on Comfort-, Deluxe- ja Premium-ohjaamopaketit. Kaikki uuden sukupolven Cat-kaivukoneiden ohjaamot on vakiona varustettu esimerkiksi painonappikäynnistyksellä, suurella 8 tuuman (203 mm) kosketusnäytöllä sekä säätimet hallintaa varten. Lisäksi äänivaimennettu ympäripyörimisessä suojaava rakenne (ROPS) tarjoaa käyttäjälle uuden tason mukavuutta, turvallisuutta ja hiljaista toimintaa.

Deluxe- ja Premium-mallien ylös kallistettava vasemmanpuolen konsoli mahdollistaa helpon kulun.

Uudet kannattimet vähentävät ohjaamon tärinää jopa 50 prosenttia aiempiin malleihin verrattuna.

Bluetooth®-radio sekä USB-portit puhelimen liittämiseksi ja lataamiseksi lisää käyttäjän mukavuutta entisestään.

Automaattinen ilmastointi pitää ohjaamon lämpötilan samana ympäristön lämpötilasta riippumatta.

Ohjelmoitavat ohjaussauvan painikkeet toimintaa ja toimintakaaviota varten sallivat käyttäjän mukauttaa tuottavuusasetuksia.

Suuret etu-, sivu- ja takaikkunat parantavat näkyvyyttä. Valinnainen 360 asteen kamera yhdistää kuvat koneen useasta kamerasta ja parantaa käyttäjän näkömahdollisuutta kaikkiin suuntiin.

Lisätietoja seuraavan sukupolven hyrdaulisista Cat-kaivukoneista saat jälleenmyyjältä ja osoitteista www.witraktor.fi ja www.cat.com

Cat Next Gen Hex uudeb sukupolven kaivukoneet

336- JA 336 GC -MALLIEN TEKNISET TIEDOT

  336 GC 336
Moottori Cat C7.1 ACERT™ Cat C9.3B
Bruttoteho (ISO 14396/SAE J1995) 275 hv (205 kW) 314 hv (234 kW)
Työpaino 76 300 lb. (34 600 kg) 80 800 lb. (36 600 kg)
Maksimi kaivusyvyys (21’ 4” [6,5 m] puomi, 10’ 6” [3.2 m] kaivupuomi) 24’ 7” (7 530 mm) 24’ 6” (7 500 mm)
Maksimi ulottuvuus (21’ 4” [6.5 m] puomi, 10’ 6” [3.2 m] kaivupuomi) 36’ 3” (11 060 mm) 36’ 2” (11 030 mm)
Maksimi kuormauskorkeus (21’ 4” [6,5 m] puomi, 10’ 6” [3.2 m] kaivupuomi) 23’ 2” (11 060 mm) 23’ 3” (7100 mm)